Yeni yıl öncesi bu fırsatı sakın kaçırmayın! Türkiye Finans Katılım Bankası tek tek açıkladı! İhtiyaç kredisinde faiz oranları 1,96’ya kadar geriledi

İhtiyaç kredisi kampanyası düzenlemiş olan Türkiye Finans Katılım Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında kullanılacak olan kredilerin faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı.

Yeni yıl öncesi bu fırsatı sakın kaçırmayın! Türkiye Finans Katılım Bankası tek tek açıkladı! İhtiyaç kredisinde faiz oranları 1,96’ya kadar geriledi

Bankaların en çok tüketilen kredilerinden biri olan ihtiyaç kredisi paketleri, özellikle bu ayların en çok talep gören paketleri olmaya başladı. Yıl sonu borçlarını kapatmak, bir tatile çıkmak ya da yeni yıl planları yapmak için bile sık sık kredilerden yararlanan vatandaşlar, aynı zamanda yıl sonuna özel kredi kampanyalarını da kaçırmak istemiyor. Bu kampanyalar arasına bir yenisini ekleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, bugün güncel ihtiyaç kredisi şartlarını duyurdu.

Konut ve taşıt gibi belli bir amaca hizmet eden finansman destekleri sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda bireysel ihtiyaçlar için kullanılabilecek olan ihtiyaç kredisi de sağlamaya başladı. Bu kapsamda pek çok kampanya düzenleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, şimdilerde faiz oranlarını düşürdüğünü duyurdu.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ ŞARTLARINI AÇIKLADI

Yeni yıl öncesi bu fırsatı sakın kaçırmayın! Türkiye Finans Katılım Bankası tek tek açıkladı! İhtiyaç kredisinde faiz oranları 1,96’ya kadar geriledi - Resim : 1

Pek çok avantaj sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel ihtiyaçların finansmanında kullanılabilecek olan ihtiyaç kredisi için de avantajlarını artırdı. Bu kapsamda geri ödemelerde esnemeye giden Türkiye Finans Katılım Bankası, kişiye özel değişen ödeme planları ile hizmet vermeye başladı. Vade süresini 36 aya kadar yükselten Türkiye Finans Katılım Bankası, ihtiyaç kredisinde çekilecek olan limit ile kullanılabilecek olan vade ilişkisini şu şekilde açıkladı:

“Finansman tutarı 50.000 TL’ ye kadar olması durumunda maksimum vade 36 ay​, finansman tutarı 50.000 - 100.000 TL’ ye kadar olması durumunda maksimum vade 24 ayı​, finansman tutarının 100.000 TL’den fazla olması durumunda maksimum vade 12 ayı aşamaz.”

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI SİGORTALI VE SİGORTASI KREDİ FAİZ ORANLARINI AÇIKLADI

İhtiyaç kredilerinde esnek geri ödemeler ve zaman zaman gerçekleştirdiği kampanyalar ile ödemelerde üç aya kadar ertelemeler sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda düşük faiz oranları da sunmaya başladı. Bu kapsamda hem sigortalı hem de sigortasız ihtiyaç kredisi kullanımına izin veren Türkiye Finans Katılım Bankası, her iki kapsam için de ihtiyaç kredisi faiz oranlarını kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın ihtiyaç kredisi duyurusuna göre, 6 ay vadede sigortalı yüzde 1,96; 12 ay vadede sigortalı yüzde 1,99; 24 ay vadede sigortalı yüzde 2,09; 36 ay vadede sigortalı yüzde 2,19’dan başlayan faizler ile ihtiyaç kredisi kullanılabileceği öğrenildi. Öte yandan Türkiye Finans Katılım Bankası, 6 ay vadede sigortasız yüzde 2,55; 12 ay vadede sigortasız yüzde 2,58; 24 ay vadede sigortasız yüzde 2,68; 36 ay vadede sigortasız yüzde 2,78’den başlayan faizler ile hizmet vereceğini açıkladı.