Yeni banka müşterisi olacaksanız, hiç durmayın! QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98’e kadar düşürdü! Üstelik ödeme erteleme de geldi

Yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredisi paketlerini kampanyaya sokmuş olan QNB Finansbank, yeni banka müşterilerine faiz indirimli kredi kullanımı sunarken; halihazırda banka müşterisi olanlaraysa üç ay ödeme ertelemeli kredi sunmaya başladı.

Yeni banka müşterisi olacaksanız, hiç durmayın! QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98’e kadar düşürdü! Üstelik ödeme erteleme de geldi

İlk günden bu yana bankaların en çok kullanılan bankacılık hizmetlerinden biri olan krediler, sadece nakit ihtiyacını karşılamak açısından değil; aynı zamanda ihtiyaçları ertelememek açısından da önemli hale gelmeye başladı. Nakit bir şekilde alınan tutarın taksitli ve uzun vadelerde geri ödenebiliyor olması da vatandaşları kredi noktasında cezbeden başka bir avantaj oldu. Yeni yıl öncesi kredi kampanyalarını artıran bankalar, şimdilerde kredi paketlerinin avantajlarını daha da artırmaya başladı.

İhtiyaç kredisinde halihazırda piyasanın altında bir faiz oranı sunan QNB Finansbank, yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredisinin faiz oranlarını daha da aşağıya çekti. Halihazırda banka müşterisi olan vatandaşlara yönelik çok sayıda avantaj sunan QNB Finansbank, yeni banka müşterileri için bu faiz oranını yüzde 1’in de altına düşürdü. Öte yandan QNB Finansbank, kampanyalı ihtiyaç kredisinden yararlanma şartlarını da açıkladı.

QNB FİNANSBANK’TA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞTÜ

Yeni banka müşterisi olacaksanız, hiç durmayın! QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98’e kadar düşürdü! Üstelik ödeme erteleme de geldi - Resim : 1

Pek çok ihtiyaç kredisi paketi sunan QNB Finansbank, ‘Kampanyalı İhtiyaç Kredisi’ isimli paketinde halihazırda banka müşterisi olan ve son 1 yıl içerisinde bankasından kredi kullanmayan kişilerin avantajlı faiz oranlarından yararlanarak kredi kullanmasını mümkün hale getirdi. Bunun yanı sıra borçlarını tek çatı altında toplamak isteyenlere ‘Borç Transferi Kredisi’ veren QNB Finansbank, meslek gruplarına özel de krediler vermeye başladı.

Meslek gruplarına özel krediler de sağlayan QNB Finansbank, ‘Kamu Çalışanına Özel Kredi’ paketi kapsamında memurlara özel faiz oranlarının yanı sıra üç ay ödeme ertelemeli kredi sunmaya başladı. Aynı zamanda kendi bankasından maaş alanlara özel de bir kredi paketi bulunan QNB Finansbank, ‘Finansmaaş Kredisi’ kapsamında avantajlı geri ödeme planları ile kredi sağlamaya başladı.

QNB FİNANSBANK, TANIŞMA FAİZİNİ YÜZDE 0,98’E KADAR ÇEKTİ

Normal şartlar altında yüzde 1,69’dan başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi sağlayan QNB Finansbank, ihtiyaç kredisinde azami vade oranını ise 36 ay olarak sunuyordu. İlk kez QNB Mobil üzerinden banka müşterisi olacaklara özel bir kredi kampanyası düzenlemiş olan QNB Finansbank, kampanyası kapsamındaki faiz oranlarını açıkladı.

QNB Mobil üzerinden banka müşterisi olacaklara özel ‘Tanışma Kredisi’ kampanyası sunan QNB Finansbank, bu kampanya kapsamında yüzde 0,98’den başlayan faizler ile kredi vereceğini duyurdu. Kredinin üst limitini 15 bin TL olarak belirleyen QNB Finansbank, kredi kapsamındaki azami vadeyi ise 12 ay olarak açıkladı.