Yaşar Alptekin'den şok eden intihar itirafı! Yaşar Alptekin neden intihar etmek istedi?

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olarak katılan Yaşar Alptekin intihar etmeyi planladığını itiraf etti. Bir dönem daha fazla günah işlememek için motosikletle köprüden geçerken intihar etmeyi düşündüğünü söyleyerek herkesi şaşırtan Alptekin sosyal medyada gündem oldu.

Yaşar Alptekin'den şok eden intihar itirafı! Yaşar Alptekin neden intihar etmek istedi?

YouTube kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu’nun yaptığı Haber Bahane programına konuk olan eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, günahlarından dolayı bir dönem motosikletle köprüden geçerek intihar etmeyi düşündüğünü itiraf etti.

"EVİMDEKİ KUTSAL EMANETLER İÇİN VASİYETİMİ HAZIRLADIM"

"Neden vasiyetini hazırladın?" sorusu üzerine çarpıcı açıklamalar yapan Yaşar Alptekin, "Evimde peygamberlere ait kutsal emanetlerim var. Öldükten sonra insanların eşyaları har vurup harman savruluyor. Evimdeki kutsal emanetlerin tek tek fotoğraflarını çekerek ne yapılacağını tek tek yazdım. Satılacak ve satılmayacak şeyleri ayırdım" dedi.

''GÜNAH OLMASAYDI İNTİHAR EDERDİM"

Daha fazla günah işlememek için bir dönem intiharı düşündüğünü söyleyen Alptekin, sözlerine şöyle devam etti: "Benim ölümden korkum yok. Benim korkum öldükten sonra rabbimin huzuruna hesabını veremeyeceğim şeylerle çıkmak. Ölüm sonsuzluğa açılan bir kapıdır. Dinimizce günah olduğunu bilmeseydim daha fazla günah işlememek için intihar etmeyi düşünürdüm."

Yaşar Alptekin'den şok eden intihar itirafı! Yaşar Alptekin neden intihar etmek istedi? - Resim : 1

"ÇOK GÜNAHIM VAR ZİNA YAPTIM"

"Şu anki Yaşar Alptekin'e göre önceden bir sürü günahım var. Zina yaptım, 2 tane diskoteğim vardı hem alkol sattım hem de içtim. Şimdi hepsinden tövbe ettim. Motosikletle köprüden geçerken köprüden uçarak intihar etmeyi düşündüm. Bunu eşimden ilk ayrıldığımda düşünmüştüm. Çok boşluğa düşmüştüm. Çünkü ben eşimden gönül rızasıyla ayrılmadım, onun kıskançlık baskısından dolayı ayrılmıştım. Ben eşim kıskanmasın diye mankenliği ve oyunculuğu bırakmıştım."

Etiketler: yaşar alptekin