Yargı 72.bölüm fragmanı heyecanlandırdı

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, yeni bölümüyle Pazar akşamına bomba etkisi yarattı. Dizinin 72.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezonda, Ceylin ve Ilgaz'ın aşkının büyük bir zorlu kararlar, sınavlar beklemektedir. Yargı yeni bölüm ne zaman, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Yargı'nın 72.bölümüne dair ipuçların yer aldığı yeni bölüm fragmanı

Yargı 72.bölüm fragmanı heyecanlandırdı

Yargı 72.bölüm fragmanı izle:  Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, her hafta heyecan dolu bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yargı'nın son bölümü izleyecilerden tam not aldı. Dizinin final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Yeni bölümü merak eden hayranları Yargı'nın 72.bölümüne dair ipuçlarının yer aldığı fragman araştırılıyor. Dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak ve Zeyno Eracar gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki Yargı dizisinin 72.bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Yargı yeni bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi gün? sorularının cevabı haberimizde.

Yargı yeni bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi gün?

Yargı yeni bölümüyle 19 Kasım Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanacak

Yargı yeni bölüm fragmanını nasıl izlerim?

Yargı 72.bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

YARGI YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yargı dizisinin konusu nedir?

Yargı dizisinin konusu şöyle: "Ceylin gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır. Bir müvekkiliyle ilgili yine illegal yoldan bilgi alabilmek için savcı Ilgaz’ın karşısına çıkar. Ancak Ilgaz’ın, Ceylin’in tam aksine, mesleki etik konusunda katı kuralları vardır, bu yüzden de kariyerinde çok başarılı ve sözü geçen bir savcıdır. Ceylin ve Ilgaz arasında başlayan bu çekişme, zamanla aşka dönüşür. Ancak bu aşk, hem mesleklerini hem de hayatlarını tehlikeye atacaktır.

• Yargı dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

• Yargı dizisi oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz), Pınar Deniz (Ceylin), Hüseyin Avni Danyal (Turgut Ali), Uğur Aslan (Murat), Mehmet Yılmaz Ak (Yiğit), Melisa Döngel (Ferhat), Uğur Polat (Tekin), Zeyno Eracar (Zeynep) gibi isimler yer alıyor.

• Yargı dizisi uyarlama mı?

• Hayır, Yargı dizisi uyarlama değil, özgün bir senaryo ile ekrana geliyor.

• Yargı dizisi nerede çekiliyor?

• Yargı dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Çekimlerde İstanbul'un bir çok farklı semti kullanılıyor.