Yalı Çapkını'nın başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dudak dudağa yakalandı Teknede...

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dudak dudağa yakalandı.

Yalı Çapkını'nın başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dudak dudağa yakalandı Teknede...

Yalı Çapkını'nın başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, tatil yaparken yakınlaşmalarıyla ilgili görüntülendi. Dizi, yayınlandığı günden itibaren büyük bir izleyici kitlesi tarafından beğeniyle takip ediliyor.

Sürekli olarak sevgili oldukları söylentileriyle gündemde olan Saraçoğlu ve Demir çiftinin aşkı sonunda belgelendi. Magazin muhabirlerinin önceden verdiği bilgilere göre, ikili birlikte geçirdikleri tatilde dudak dudağa görüntülendi. 

AFRA SARAÇOĞLU İLE MERT RAMAZAN DEMİR'İNAŞKLARI BELGELENDİ

 Yalı Çapkını'nın başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dudak dudağa yakalandı Teknede... - Resim : 2


Afra Saraçoğlu'nun, dört yıllık sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisini sonlandırmasının ardındaki neden olarak Mert Ramazan Demir gösterilmişti. İki Mert ismi arasında yakınlık bulunuyordu.

Bu gelişme, 2. Sayfa adlı haber programının da ilgisini çekti ve Milliyet gazetesinden Umut Ünver çifti öpüşürken görüntüledi.

Yalı Çapkını yıldızları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in tatildeki dudak dudağa anlarıyla aşkları belgelenmiş oldu.