Eda Ece'nin özel tasarım gelinliğini fiyatı dudak uçuklattı Bir ev parasına gelinlik

Eda Ece ve basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer görkemli bir törenle evlendi. Çiftin ilk pozları sosyal medyada paylaşıldı. Eda Ece'nin özel tasarım gelinliğini fiyatı dudak uçuklattı. Peki Eda Ece'nin gelinliği kaç para? Eda Ece'nin gelinlğini kim tasarladı.

Eda Ece'nin özel tasarım gelinliğini fiyatı dudak uçuklattı Bir ev parasına gelinlik

Yasak Elma ile başarının doruğuna çıkan geçtiğimiz günlerde depremzedelerle dalga geçen Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncel ile görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Ece gelinliğiyle de sosyal medyada gündem oldu. Peki Eda Ece'nin gelinliği kaç para? Eda Ece'nin gelinliğini kim tasarladı?

 Eda Ece'nin özel tasarım gelinliğini fiyatı dudak uçuklattı Bir ev parasına gelinlik - Resim : 1

YASAK ELMA’NIN SEVİLEN YILDIZ KARAKTERİ EDA ECE EVLENDİ

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Eda Ece, evliler kervanına katıldı. Yaklaşık dört yıldır beraber oldu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncel’le 21 Haziran Perşembe günü evlenen ünlü oyuncu gelinliğiyle herkese büyüledi. 

EDA ECE'NİN GELİNLİĞİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada gelinliği ve düğünü ile çok konuşulan Eda Ece, gelinlik seçimi ile herkesten tam not alırken gelinliğin fiyatı dudak uçuklattı.

 

EDA ECE'NİN DÜĞÜNE HANGİ ÜNLÜLER KATILDI

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinin düğününe İrem Sak, Furkan Korkmaz, Gupse Özay, Barış Arduç, Gamze Erçel, Hande Erçel, Hakan Sabancı, Nesrin Cavadzade, Danla Bilic, Cemal Can Canseven gibi birbirinden ünlü isimler yer aldı.

EDA ECE'NİN GELİNLİĞİ KAÇ PARA KİM TASARLADI

Tasarım bir gelinlik giyen Eda Ece dantel motifler tercih etti. Çiçeğini toz pembe renginde seçti. Eda Ece'nin gelinliğinin fiyatının 950 bin TL olduğu iddia ediliyor.