Yakışıklı oyuncu Can Yaman kaslarıyla hayran kitlesini Macaristan'a taşıdı! Son halini görenler inanamadı

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Can Yaman'ın ünü uluslararası platformlarda gittikçe genişliyor. Erkenci Kuş dizisiyle hayatımıza dahil olan isim hem çok sevildi hem de ünü Türkiye dışına yayıldı. İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve burada yeni bir dizi için uzun bir dönem bulunan Can Yaman artık Macaristan'a açılıyor. İşte detaylar…

Yakışıklı oyuncu Can Yaman kaslarıyla hayran kitlesini Macaristan'a taşıdı! Son halini görenler inanamadı

Başarılı oyuncu Can Yaman “Erkenci Kuş” dizisinde Demet Özdemir ile başrol oyunculuğunda bulunmuştu. Bu onun için bir dönüm noktası oldu. Son olarak Özge Gürel ile başrolünü oynadığı Dolunay dizisinin ardından geçen 5-6 aylık süreç sonrasında Erkenci Kuş dizisinde başrol oyuncusu olarak yer almıştı. Dizi setine veda ettikten sonra oyuncu büyük bir değişim yaşamış ve herkesi şaşkına çevirmişti. Bu da onun büyük bir hayran kitlesine ulaşmasını sağladı.

ÜNÜ ÜLKE SINIRLARINI AŞTI!

Özel bir diyet uygulayarak kaslarını geliştiren uzun zaman spor salonunda vakit geçiren ve saçlarını uzatan oyuncu Erkenci Kuş dizisinde Can Divit karakterine can vermişti. Büründüğü yeni imajı ile Türkiye dışında yurt dışına da taşan bir hayran kitlesi oluşturmuştu.

YAKIŞIKLI OYUNCU İTALYA'YI KASIP KAVURDU!

Özellikle İtalya'da biriken hayranları için yapım şirketleri tarafından özel bir organizasyon ile İtalya'ya davet edildi. Bay Yanlış isimli dizi erken final yaptığı anda İtalya'ya giderek burada bir dizi anlaşmasına imza attı. İtalya'da sevilen karakter haline gelen Can Yaman dizi anlaşması sonrasında İtalyan basınında büyük ses getirdi. Uzun bir süredir orada yaşıyor. Dizilere konuk oluyor ve pek çok reklam filminde de boy gösteriyor.

EL TURCO ÇEKİMLERİ İÇİN ÜLKEYE GERİ DÖNDÜ!

İtalyan markalar ile çalışmalarını sürdürürken kısa bir süre önce Disney Plus ile anlaşma yaptığı için ülkeye geri döndü. El Turco isimli dizide başrol oynayacağı için ülkeye dönüş yapmak zorunda kaldı.

İTALYAN DİZİSİ NE ZAMAN YAYINA GİRİYOR?

Can Yaman İtalya'dayken Viola Come II Mare isimli dizide oynadı. Dizi yakın zamanda gösterime girecek. Dizide yarı Türk yarı İtalyan bir polis olan Francesco Demir karakterine can verdi. 14 Eylül'de Canale 5'te yayına girecek.

ÜNÜ MACAR SINIRLARINA DAYANDI!

Yakışıklı oyuncu Can Yaman kaslarıyla hayran kitlesini Macaristan'a taşıdı! Son halini görenler inanamadı - Resim : 1

İtalya'dan sonra bu kez Macaristan'da ün yapmaya başladı. Macar hayranları sosyal medya hesabı üzerinden oyuncuyu paylaşıyor. Ülkede hayran kitlesi beklenenden daha da çok fazla coşkuyla Can Yaman'ı selamlıyor. Can Yaman da bu ilgiye kayıtsız kalmıyor. Kısa bir süre önce Macaristan'a giden oyuncu Disney Plus için orada olduğu düşünülüyor. Dizinin çekimlerinin Hırvatistan'da olduğu düşünülüyordu fakat bazı sahnelerinin Macaristan'da çekilme olasılığını bu paylaşımlar daha da artırıyor

EL TURCO DA CAN YAMANIN ROLÜ

Disney Plus'ta iddialı bir yapım olarak gündeme gelecek olan dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar üstleniyor. Bayraktar; Ezel, Karadayı ve Babil gibi ünlü dizilerinin başarılı yönetmenidir. Can Yaman'ın dizide Osmanlı akıncısı El Turkoyu canlandıracağı söyleniyor. 2. Viyana kuşatması sonrasında İtalya'nın Moena köyüne yerleşen ve köyü derebeylere karşı özgürleştirmeye çalışan kişi olarak yer bulacak.

EL TURCO NE ZAMAN BAŞLIYOR? PARTNERİ KİM OLACAK?

El Turco dizisinin yayınlanma tarihine yönelik herhangi bir net bilgi paylaşılmadı. Çekimlerin başlaması Eylül ayını bulacak gibi gözüküyor. Dizi içerisinde Can Yaman'a eşlik edecek olan partnere dair henüz bir bilgi paylaşımı yapılmadı fakat pek çok kişi Hande Erçel'in ismini geçiriyor.

Etiketler: can yaman, magazin