Vodafone Turkcell ve Türk Telekom duyurdu! Müşterilere para iadesi yapılacak!

Vatandaşların yükselen telefon operatörü fiyatlarının ardından farklı ve daha uygun bir operatöre geçmeleri durumunda iadelerin gerçekleşeceği belirtilirken detaylar oldukça dikkat çekti.

Vodafone Turkcell ve Türk Telekom duyurdu! Müşterilere para iadesi yapılacak!

Cep telefonu kullanıcısı milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Yeni yılın gelmesinin ardından birçok sektörde zam uygulaması meydana gelirken cep telefonu operatörleri de zam uygulaması yapan sektörler arasında yerini aldı. Vatandaşlar her ay operatör ücreti ödemekten yaka silkerken artan ücretler sonrası en uygun fiyatlı operatör araştırılmaya başlandı. 

Vatandaşların yükselen telefon operatörü fiyatlarının ardından farklı ve daha uygun bir operatöre geçmeleri durumunda iadelerin gerçekleşeceği belirtilirken detaylar oldukça dikkat çekti. Pahalı gelen telefon operatörlerinin yanı sıra daha uygun farklı bir telefon operatörüne geçmek isteyen vatandaşlara bakiye iadesi yapılacağı duyuruldu.

BAKİYELER YANSITILACAK!

Türkiye'de birçok cep telefonu kullanıcısı tarife sürelerinin bitmesiyle birlikte daha uygun fiyatlı telefon operatörü araştırmalarına başladı. Cep telefonu operatör araştırması yapan müşteriler için özel bir duyuru geldi. Cep telefonu operatöründen pahalı olması nedeniyle ayrılmak ve farklı bir operatöre geçmek isteyen kişilere bakiye iadesinin yapılacağı belirtildi. 

Vodafone tarafından yapılan açıklama oldukça dikkat çekti. Farklı nedenlerle aboneliği iptal olan faturasız abonelerin hesaplarında kalan bakiyeler için abonelere geri iade yapılacağına dikkat çekildi. Hat ya da tarife iptalinin ardından 24 ay içerisinde başvuruda bulunan aboneler için geri ödemelerin 15 gün içerisinde yapılacağı söylendi. 

VODOFONE DUYURDU!

Bunun yanı sıra iade talebinde bulunmayan kişilerin ise kalan bakiyelerinin 24 ay süre ile saklanacağı belirtildi. Vodafone tarafından yapılan açıklama doğrultusunda hattını yeniden Vodafone'a taşımak isteyen kişiler için ise bakiyelerin hesaba otomatik şekilde yansıtılacağı açıklandı. Yapılan açıklama dikakt çekerken cep telefonu operatörünü taşımak ya da daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen kişiler araştırmalarına başladı. 

Vodefone tarafından yapılan açıklama doğrultusunda kampanya dahilinde daha fazla bilgi sahibi olmak için müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Etiketler: vodofone