Vakıfbank'tan müşterilerine eşsiz alışveriş kampanyası: 200 TL'lik gıda harcamanızın 150 TL'sini kamu bankası ödeyecek!

Önde gelen kamu bankalarımızdan olan Vakıfbank, yeni dönemde artan market ürünleri fiyatlarına karşın yepyeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, kampanyanın 31 Ağustos tarihine kadar devam ettiğini bildirerek, ilgili ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank'tan müşterilerine eşsiz alışveriş kampanyası: 200 TL'lik gıda harcamanızın 150 TL'sini kamu bankası ödeyecek!

Vakıfbank, ekonomi piyasalarından ve Rusya- Ukrayna savaşından etkilenerek fahiş rakamlara ulaşan gıda fiyatlarına karşı tüketicinin yanında yer alarak, ağustos ayı içerisinde geçerli olan yeni kampanyasını duyurdu.

VAKIFBANK GIDA ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI AĞUSTOS 2022

Yeni dönemde de her dönemde olduğu gibi tüketicinin yararına kampanyalar geliştirmeye gayret gösteren kamu bankası Vakıfbank, artan gıda fiyatlarına karşın yeni bir kampanya ile mevcut müşterilerinin karşısına çıktı. Banka, 31 Ağustos tarihine kadar başvurulara açık olan yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan yeni alışveriş kampanyasına göre kasap, market, manav ve şarküteri noktalarından yapılacak olan 200 TL ve üzeri her harcamaya 15 TL, toplamda ise 150 TL tutarında para puan hediyesi verileceğinin bilgisi kaydedildi.

VAKIFBANK GIDA ALIŞVERİŞİ KAMPANYASININ AYRINTILARI

Vakıfbank'tan müşterilerine eşsiz alışveriş kampanyası: 200 TL'lik gıda harcamanızın 150 TL'sini kamu bankası ödeyecek! - Resim : 1

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan toplamda 150 TL para puan kazanımlı gıda alışverişi kampanyasından yararlanmak için bankanın bireysel müşterisi olunması gerekmektedir. Hali hazırda bankanın Worldcard ürününü kullananlar, ilgili kampanyadan yararlanarak TL kazancı elde edebilmektedir.

VAKIFBANK’IN GIDA ALIŞVERİŞİ KAMPANYASINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan toplamda 150 TL para puan kazanımlı gıda alışverişi kampanyasından yararlanmak isteyenler için kampanya başvuru detayları yayınlandı. Banka, ilgili kampanyasına hem mobil uygulaması hem de SMS kanalı aracılığı ile katılım sağlanabileceğini belirtti.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan 150 TL hediye para kazanımlı gıda alışverişi kampanyasına mobil uygulama üzerinden katılmak isteyen tüketicilerin, mobil uygulamanın açılan ekranında yer alan “kampanyalar” kısmından gıda alışverişi kampanyasını bulmaları ve katılım onayı vermeleri gerekmektedir.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan 150 TL hediye para kazanımlı gıda alışverişi kampanyasına bankanın SMS kanalı üzerinden katılım sağlamak isteyen tüketicilerin, banka kayıtlı bulunan cep telefonları aracılığı ile GIDA yazıp boşluk bırakıp kredi kartlarının son 6 hanesini yazmaları ve 6635’e kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.