Vakıfbank'tan dev e- ticaret kampanyası: N11, Trendyol, Hepsiburada ve Amazon'dan yapılan harcamalara 160 TL hediye!

Artan mağaza fiyatlarına karşın mevcut müşterisinin yanında yer almaya karar veren kamu bankası Vakıfbank, ağustos ayının sonuna kadar geçerli olan yeni alışveriş kampanyasını duyurdu. İşte Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan yeni alışveriş kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Vakıfbank'tan dev e- ticaret kampanyası: N11, Trendyol, Hepsiburada ve Amazon'dan yapılan harcamalara 160 TL hediye!

Vakıfbank, yeni dönemde birçok faktör çerçevesinde zamlanan mağaza etiket fiyatlarına karşı mevcut müşterisinin yanında yer aldı. Banka, yeni geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

VAKIFBANK ALIŞVERİŞ KAMPANYASI AĞUSTOS 2022

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank, yeni dönemde de yukarı yönlü hareketlerine devam eden ekonomi piyasalarının mağazaların etiket fiyatlarına olumsuz yansıması karşısında harekete geçti. Doyasıya alışveriş yapmak isteyen ancak maddi yetersizlikten ötürü bu isteğini gerçekleştiremeyen mevcut müşterilerine seslenen Vakıfbank, yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan yeni alışveriş kampanyasına göre Trendyol, N11, Hepsiburada ve Amazon markalarının mobil uygulamalarından veya internet sitelerinden yapılacak olan 500 TL ve üzeri her harcamaya 40 TL, toplamda ise 160 TL tutarında para hediyesi verileceğinin bilgisi kaydedildi.

VAKIFBANK ALIŞVERİŞ KAMPANYASININ AYRINTILARI

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan 160 TL’ye kadar hediye para kazanımlı yeni alışveriş kampanyasından, yalnızca bireysel Vakıfbank kart kullanıcıları yararlanabilmektedir. Kampanya, ticari kartların katılımına kapalıdır.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan yeni alışveriş kampanyasından kazanılan hediye TL’ler, 8 Eylül 2022 tarihinde açık statüde olan karta yüklenecektir. Hediye TL’lerin kullanımı için son tarihi 23 Eylül olarak belirleyen kamu bankası, o tarihe kadar kullanılmayan hediye TL’lerin hesaptan geri alınacağını bildirdi.

VAKIFBANK ALIŞVERİŞ KAMPANYASINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vakıfbank'tan dev e- ticaret kampanyası: N11, Trendyol, Hepsiburada ve Amazon'dan yapılan harcamalara 160 TL hediye! - Resim : 1

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan 160 TL’ye kadar hediye para kazanımlı yeni alışveriş kampanyasından yararlanarak cüzdanlarını ferahlatmak isteyen mevcut Vakıfbank müşterilerinin, kampanyaya başvuru yapmaları gerekmektedir. Söz konusu kampanya başvuruları ise Vakıfbank Mobil uygulaması üzerinden kabul edilmektedir.

Vakıfbank’ın yeni alışveriş kampanyasına başvuruda bulunmak için bankanın mobil uygulamasına giriş yapılmalı ve ardından da açılan ekranda yer alan “kampanyalar” menüsünden alışveriş kampanyası bulunmalıdır. Alışveriş kampanyasına “hemen katıl” onayının verilmesi ve ardından da belirlenen e- ticaret uygulamalarında belirlenen harcama tutarlarının yapılması, hediye TL kazanımı için yeterlidir.