Ünlü Futbolcu Arda Turan Söyledikleriyle Dalga Konusu Oldu! Öyle Bir Cümle Kurdu ki; Toparlayamadı!

Ünlü futbolcu Arda Turan gündeme bomba gibi düştü. Yaptığı paylaşımla sosyal medyada çok konuşulan Arda Turan durumu toparlayamadı. Ünlü futbolcu sosyal medyaya dalga konusu olacak o cümlelerle geldi. İşte detaylar...

Ünlü Futbolcu Arda Turan Söyledikleriyle Dalga Konusu Oldu! Öyle Bir Cümle Kurdu ki; Toparlayamadı!

Sosyal medya gündemine sık sık gelen isimlerden birisi olan Arda Turan yine gündemi sallayan bir açıklamada bulundu. Galatasaray ile sözleşmesi biten ve henüz başka bir takımla anlaşmada bulunmayan Arda Turan'ın o cümleleri gündeme bomba gibi düşerken Twitter'da olay oldu. 

Galatasaray'la anlaşması biten ve yeni bir takımla anlaşmada bulunmayan Arda Turan'ın futbol kariyerini bırakabileceği de ihtimaller arasında dolanırken kurduğu o cümle gündeme bomba gibi düştü. Arda Turan'ın  sosyal medyada çok konuşulan o sözleri bakın neydi...

Arda Turan ''Orhan Veli Gencebay'' Açıklaması!

Kendisini sürekli olarak eleştiren kesime cevap veren Arda Turan skandal bir açıklamada bulundu. Yanlışlıkla yaptığı o hata sosyal medyada çok konuşulurken pek çok takipçisi o sözleri üzerinden espri yaptı. Verdiği yanıtta ''Orhan Veli Kanık'' demek yerine ''Orhan Veli Gencebay'' diyen Arda Turan gündem oldu. 

Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'i taciz ettiği iddiaları ile gündeme gelen ve mahkemeye taşınan bu konu geçtiğimiz hafta çözümlenmişti. Mahkeme tarafından ''cinsel taciz'' suçu ile yargılanan Arda Turan  atılı suçu işlediği sabit olmadığından beraatine hükmetti.  

Sosyal medya hesabından kendisine gelen eleştirilerle ilgili açıklamalarda bulunan Arda turan “Hayatında Orhan Veli Gencebay’ın kitabını eline almamış, okumamış adamlar bana cahil diyor” dedi. ''Orhan Veli Kanık'' yerine ''Orhan Veli Gencebay'' diyen Arda Turan'a bu cümlesi sonrası esprili pek çok yorum geldi.