Türkiye Finans Katılım Bankası’nda kampanya dönemi başladı! İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,96’ya kadar düştü! Üstelik ödemeler de ertelemeli

Kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, erteleme ödemeli ihtiyaç kredisinin faiz oranlarını düşürdüğünü duyurdu. Türkiye Finans Katılım Bankası, ihtiyaç kredisi şartlarını da açıkladı.

Türkiye Finans Katılım Bankası’nda kampanya dönemi başladı! İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,96’ya kadar düştü! Üstelik ödemeler de ertelemeli

Ani olarak ortaya çıkan nakit ihtiyaçlarına karşın bankaların en çok talep gören hizmetlerinden biri olan ihtiyaç kredilerinde yeni yıl yaklaşırken, kampanyalar da arka arkaya yapılmaya başlandı. İhtiyaç kredisi ürününü kampanyaya sokan bankalardan biri olan Türkiye Finans Katılım Bankası, müşterilerine nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için kaçırılmayacak bir kampanya ile seslendi.

Halihazırda müşterilerinin daha avantajlı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için pek çok kampanya gerçekleştiren Türkiye Finans Katılım Bankası, bu kampanyalar arasına ihtiyaç kredilerini ekledi. İhtiyaç kredisinde faiz oranlarını düşüren Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni yıl öncesinde ödeme erteleme döneminin başladığını duyurdu. Kampanyası kapsamındaki şartları da açıklayan Türkiye Finans Katılım Bankası, başvuru yapılabilecek olan kanalları tek tek sıraladı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYAYA GİRDİ

Türkiye Finans Katılım Bankası’nda kampanya dönemi başladı! İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,96’ya kadar düştü! Üstelik ödemeler de ertelemeli - Resim : 1

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye Finans Katılım Bankası, ihtiyaç kredisini yüzde 1,96’dan başlayan faizler ile sunmaya başladı. Bu kapsamda nakit ihtiyaçlarını uzun vadeler ile giderme olanağı da tanıyan Türkiye Finans Katılım Bankası, ihtiyaç kredilerinde vade süresini azami 36 ay olarak ilan etti. Üstelik Türkiye Finans Katılım Bankası’nın ihtiyaç kredisinde sunduğu avantajlar bununla da sınırlı kalmadı.

İhtiyaç kredilerinde ödeme erteleme dönemini devreye sokan Türkiye Finans Katılım Bankası, bugün çekilecek olan kredilerinin taksitlerinin 2023 yılında başlayacağını; “Türkiye Finans İhtiyaç Finansmanı %1,96’dan başlayan avantajlı kâr oranları ve 36 aya varan vade seçenekleri ile bütçenize uygun ödeme koşulları sunar. İhtiyaç Finansmanı başvurunuzu 30 Kasım’a kadar yapın, 2023’te ödemeye başlayın. Üstelik Türkiye Finans’ın temel bankacılık işlemlerinden de ücretsiz yararlanın” ifadeleriyle kamuoyu ile paylaştı.

SİGORTALI 1,96; SİGORTASIZ 2,55’TEN BAŞLAYAN FAİZLER TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA

İhtiyaç kredilerinde başvuruları dijital bankacılık sistemlerinden şubelerine kadar tüm kanallarından kabul eden Türkiye Finans Katılım Bankası, azami vadelere ilişkin gerçekleştirdiği duyuruda mevzuat gereği 50 bin TL’ye kadar olan kredilerde 36 aya kadar vade; 50 bin 1 TL ile 100 bin TL’ye kadar olan kredilerde 24 ay vade; 100 bin 1 TL ve üzeri kredilerde ise 12 ay vade sunacağını bildirdi. Sigortalı ve sigortasız olarak kredi kullanımlarını ikiye ayıran Türkiye Finans Katılım Bankası, her iki kredi türü için de faiz oranını açıkladı.

Her iki kredi kullanımında da kredi kullanan kişinin kredi notundan vadeye kadar değişen faiz oranları sunacağını belirten Türkiye Finans Katılım Bankası, sigortalı ihtiyaç kredisinin 6 aylık vadesinde kredilerin yüzde 1,96 faizden başlayacağını bildirirken; sigortasız ihtiyaç kredisinin 6 aylık vadesinde kredilerin yüzde 2,55 faizden başlayacağını duyurdu.