Survivor'da Elenmişti! O Yarışmacıyı Bizzat Acun Ilıcalı Uçakta Karşıladı! ''Şampiyonum'' Dedi!

Acun Ilıcalı Survivor'ın iddialı yarışmacısı Nagihan Karadere'ye özel karşılama yaptı. Elenen başarılı yarışmacı Nagihan Karadere için neler söyledi...

Survivor'da Elenmişti! O Yarışmacıyı Bizzat Acun Ilıcalı Uçakta Karşıladı! ''Şampiyonum'' Dedi!

Dünyanın en zorlu yarışması olan Survivor bu sene çok daha zorlayıcı bir formatla karşımıza geldi. Survivor All Star bölümleri ile izleyicilerin heyecanını doruk noktalarına getiren All Star'da yarışmacıların rekabeti olay oldu. 

Birbirinden yetenekli eski Survivor yarışmacılarının yeniden bir araya gelerek yarışması Survivor'u bu sene çok daha heyecanlı kılmıştı. Survivor All Star'da yaşanan bir heyecanın daha sonuna gelirken iddialı yarışmacı Nagihan Karadere elendi. Şampiyonun belli olmasına çok az bir süre kala yarışmacıların yavaş yavaş elenmesi izleyicilerin de oldukça heyecanlanmasına neden oldu. Survivor All Star'da şampiyonluğa veda eden son isim ise Nagihan Karadere oldu. 

Demet Akalın'dan Nagihan Karadere Çıkışı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın Nagihan Karadere'nin elenmesine oldukça sert bir tepki ile cevap verdi. Hem fiziksel hem mental açıdan Survivor adasına uyum sağlayabilen ve yarışma gücü ile izleyicileri kendisine daima hayran bırakan Nagihan Karadere'nin elenmesi Demet Akalın'ı sinirlendirdi. 

Survivor'da Elenmişti! O Yarışmacıyı Bizzat Acun Ilıcalı Uçakta Karşıladı! ''Şampiyonum'' Dedi! - Resim : 1

Survivor All Star'da Nagihan Karadere'nin performansını beğenen Demet Akalın elenme süreci sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demet Akalın ''Biz ne izledik 6 aya yakın? Yapın BBG evi SMS'le oynayın ötede. Yazık günah be vallahi yazık ama tek gerçek var dışarda gönüllerin kraliçesi Nagihan'dır. Efsane olarak kalacaktır. Nokta!'' dedi. 

Acun Ilıcalı'dan Özel Paylaşım!

Şimdiye dek adaya veda eden başarılı pek çok yarışmacı olmasının yanı sıra Acun Ilıcalı'nın da Nagihan Karadere'yi paylaşması olay oldu. Sosyal medya hesabından Nagihan Karadere'nin uçaktan inerken ki görüntülerini üzerine şampiyon tacı koyarak paylaşan Acun Ilıcalı'nın yaptığı o paylaşım akıllarda farklı düşünceler olmasına neden oldu. 

Acun Ilıcalı'nın özellikle de Nagihan Karadere için yapmış olduğu bu paylaşım sonrası pek çok takipçisi ''Senin şampiyonun Nagihan'mış sanırım'' şeklinde yorumlar geldi. Başından bu yana Survivor'da oldukça kusursuz bir performans sergileyen Nagihan Karadere'yi siz nasıl buluyorsunuz? Elenmeyi hak etti mi?