SSK ve BAĞKUR emeklilerine 1.975 TL ekstra ödeme müjdesi verildi! Saat 19.30'da duyurulan bu jest, emeklilerin yüzünü güldürdü.

Emeklilere müjdeli haber geldi! Saat 19.30'da yapılan duyuru ile SSK ve BAĞKUR emeklilerine 1.975 TL ekstra ödeme jesti yapılacak. Bu ekonomik destek emeklilerin yüzünü güldürecek ve maaşlarına olumlu bir katkı sağlayacak. Detaylar haberimizde!

SSK ve BAĞKUR emeklilerine 1.975 TL ekstra ödeme müjdesi verildi! Saat 19.30'da duyurulan bu jest, emeklilerin yüzünü güldürdü.

Emeklilere müjdeli zam haberi geldi! Son dakika duyurusuna göre, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine yönelik önemli bir zam kararı alındı. Bu kararla birlikte emeklilerin maaşlarına önemli bir artış yapılacak. Detaylar ve zam miktarıyla ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca emekliye ek ödeme duyurusu geldi. Güzel haber bugün akşam saatlerinde son dakika açıklaması yapıldı. Emekli maaşlarına 1945 TL ek ödeme IBAN üzerinden yatıyor.

SSK BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT emeklisi için akşam saatlerinde son dakika duyurusu geldi. Emekli maaşı alan vatandaşlara ekstra ödeme yatacak. Maaşa ödeme fırsatını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı duyurdu. Emekliye maaş farkı ödemesi geçiyor. Milyonlarca emeklinin IBAN numarası üzerinden yapılacak olan ödeme en az 1945 TL oldu. Ayrıca emekli maaşı arttıkça ek ödeme miktarı da değişiyor. Bir aylık zam farkı ödemeleri emeklilerin hesaplarını aktarılıyor.

Emekliye ekstra ödeme duyurusu son dakika olarak yapıldı. Emekli vatandaşlara maaş farkı ödemeleri yatıyor. Temmuz ayı zamlı maaşlarına kavuşan emekliler eksik aldıkları miktarı bugün itibariyle banka hesaplarından çekebilecek. 2 milyona yakın memur emeklisi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıklama yaptı. Emekli maaş farkı ödemeleri en az 1945 TL'den başlıyor. Ödeme miktarı daha da artabilir. Çünkü maaş aralığına göre maaş farkı ödemesi de farklılık gösteriyor. Temmuz ayı emekli maaş farkı ödemeleri IBAN üzerinden yapılıyor. 2 milyon emekli vatandaş bir aylık zam farkını bugün alacak. Ayrıca ağustos ayı ödeme takvimi ile ilgili de bilgiler paylaşıldı.

SSK ve BAĞKUR emeklilerine 1.975 TL ekstra ödeme müjdesi verildi! Saat 19.30'da duyurulan bu jest, emeklilerin yüzünü güldürdü. - Resim : 4

2 MİLYON EMEKLİYE MAAŞ FARKI ÖDEMESİ YAPILIYOR

Emekli vatandaşlar uzun bir bekleyişin ardından temmuz zammı miktarını öğrenmişti. Emekliye enflasyon farkı ve refah Payı ile birlikte %25 oranında temmuz zammı yapıldı. Sosyal güvenlik kurumundan bugün tüm emeklileri ilgilendiren yeni bir açıklama yapıldı. Emeklilere maaş farkı ödemeleri de başladı. Memur emekli dul ve yetim aylığı alan milyonlarca vatandaşın hesabına Temmuz zammından doğan maaş farkı ödemesi yatıyor. Emekli maaş farkı ödemeleri ile ilgili yeni miktarlarda açıklandı. Yaklaşık 2 milyon emekli vatandaş IBAN üzerinden maaş farkı ödemesini alabilecek.

EMEKLİYE EN AZ 1945 TL EK ÖDEME

Emeklinin dört gözle beklediği müjdeli haber az önce Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından verildi. Sayıları 2 milyon 393.142 olan emekli sandığı emeklileri için büyük müjde var. 1 Temmuz tarihi itibariyle Emekli Sandığı emeklilerine oluşan aylık farkı PTT ve banka şubeleri üzerinde bulunan hesaplarına yatırılmaya başlandı.

Diğer yandan emekliler için oluşan %25'lik temmuz zammı maaş farkı belli oldu. Temmuz zammı ile birlikte en düşük memur emeklisi maaşı 7901 lira 66 kuruş oldu. Yani en düşük emekli maaşı üzerinden hesaplama yapıldığında 1945 lira 42 kuruş zam farkı oluştuğunu söyleyebiliriz.