SSK, Bağ Kur Emekli Sandığı Tüm SGK Emeklilerine Ek Koşulsuz 3.500 TL Verilecek!

Milyonlarca emeklinin hesaplarında 3.500 TL ödemeler geçmeye başladı. Temmuz ayında yapılacak maaş zammı ve bayram ikramiyesi ödemelerinden hariç 3.500 TL verilecek! İşte detaylar…

SSK, Bağ Kur Emekli Sandığı Tüm SGK Emeklilerine Ek Koşulsuz 3.500 TL Verilecek!

Türkiye’de emeklilerin gözü kulağı Temmuz ayında açıklanacak maaş zammında. Öte yandan bayram ikramiyeleri de yine Temmuz ayında milyonlarca emeklinin hesabına geçecek. ING Bank ise tüm ödemelere ek olarak maaşını taşıyanlara özel 3.500 TL nakit promosyon ödemelerine başladı. Üstelik herhangi bir ek koşul da aranmayacak. ING Bank tarafından yapılan duyuruya göre emekli maaşını taşıyanların ayrıca birçok bankacılık işleminde de ayrıcalık kazanması sağlanacak. Emekli maaşını taşıyanlar ek koşulsuz olarak maaş tutarlarına göre ödemelerden yararlanabilecekler.

ING Bank Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Emekli maaşını taşıyanlara özel tüm SGK emeklileri 3.500 TL’ye kadar emekli nakit promosyon ödülünden yararlanabilecek. Ayrıca maaşını ING’ye taşıyan emekliler 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından da harcama koşulu olmadan yararlanabilecekler. Nakit ihtiyaçları için emeklilerin aynı zamanda %2,59’dan başlayan faiz oranlarından yararlanarak ihtiyaç kredisi fırsatından da tahsis ücreti olmadan yararlanması sağlanacak.

SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin yararlanabildiği promosyon fırsatı kapsamında 1 aylık toplam maaş tutarına göre ödemeler yapılacak. 1.500 TL’ye kadar 2.350 TL, 1.500 TL ve 2.500 TL arasında 2.900 TL ve 2.500 TL üzerinde maaş alanlar ise 3.500 TL ikramiyeden yararlanabilecek. 3 yıllığına emekli maaşını taşımak yeterli oluyor.

Emekli Yakınlarına Da Ödemeler Yapılacak!

SSK, Bağ Kur Emekli Sandığı Tüm SGK Emeklilerine Ek Koşulsuz 3.500 TL Verilecek! - Resim : 1

Emekli yakınlarını ING Bank’a getirenlere de yapılacak ödemeler kapsamında 1.250 TL’ye kadar nakit promosyon fırsatları sunulacak. Maaşını kolayca ING Bank’a taşıyanla nakit promosyon fırsatlarından yararlanabilecek.

Son Başvuru Tarihi 31 Temmuz!

17 Haziran – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için kampanya geçerlidir. Bu tarihler dışında promosyon alan vatandaşların kampanyadan yararlanması mümkün değildir. Emekli maaşını taşımayı taahhüt edenlerin yararlanabilecekleri promosyon kampanyasının yanı sıra uygun faiz oranlarına sahip ihtiyaç kredisi fırsatları ve daha birçok cazip bankacılık ayrıcalıkları da sunulacak.