Sıfır Araç Satın Alacak Olanlar Dikkat, Bakmadan Geçmeyin! Renault Temmuz Ayına Özel Kampanyaları...

Artan sıfır kilometre araç fiyatlarına karşın müşteri potansiyelini korumak ve satışlarını arttırmak isteyen Renault, temmuz ayına özel hazırlamış olduğu yeni kampanyalarını duyurdu. İşte Renault’un kaçırılmayacak kampanyalarına ilişkin bilinmesi gereken tüm detaylar…

Sıfır Araç Satın Alacak Olanlar Dikkat, Bakmadan Geçmeyin! Renault Temmuz Ayına Özel Kampanyaları...

Fransız otomobil üreticisi Renault, yeni dönemde artan sıfır kilometre araç fiyatlarından ötürü müşteri potansiyelini kaybetmemek adına temmuz ayına özel üç yeni kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Renault’tan Ticari Araç Kampanyası Temmuz 2022

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde tüketiciler tarafından sıklık ile tercih edilen araç markalarından birisi olan Renault, birçok faktöre bağlı olarak artış gösteren sıfır kilometre araçlardan ötürü müşteri potansiyelini kaybetmek istemediği için temmuz ayına özel yeni kampanyalar geliştirdiğini duyurdu. Üretici firma tarafından duyurulmuş olan ilk kampanyanın ticari araç modellerini kapsadığı bilgisi kaydedildi.

Renault’un resmi internet sitesinde yayınlanmış olan yeni kampanya haberine göre Yeni Express Van, Trafic Multix, Yeni Express Combi, Master Panelvan, Trafic Panelvan ve Master Kamyonet modelleri için geçerli olan kampanya kapsamında 75 bin TL’ye kadar kredi desteği verileceği bilgisi kaydedildi. Renault Finans tarafından sunulacak hizmet karşılığında yüzde 0,99 faiz oranı uygulanacağı ve kredi desteği kapsamında yararlanılabilecek olan azami vade sayısının 12 ay olduğu bildirildi. Ayrıca banka, kampanyanın geçerli olabilmesi için araçların 2021 ve 2022 model olması gerektiğini belirtti.

Renault’tan Binek Araç Kampanyası Temmuz 2022

Sıfır Araç Satın Alacak Olanlar Dikkat, Bakmadan Geçmeyin! Renault Temmuz Ayına Özel Kampanyaları... - Resim : 1

Renault’un resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan ikinci kampanyanın, binek araçları kapsadığı bildirildi. Talisman, Koleos, Kadjar, Captur, ZOE, Yeni Taliant, Megan Sedan ve Clio modelleri için geçerli olan kampanyadan 30 bin TL’ye kadar yüzde 0 faiz oranı ile yararlanılabileceği bilgisi kaydedildi. Kampanya kapsamında belirlenmiş olan azami vade sayısı ise 12 ay olarak bildirildi.

Renault’tan Takas İndirimi Kampanyası Temmuz 2022

Renault tarafından duyurulan son kampanyanın, bir takas indirimi kampanyası olduğu bildirildi. Eski aracı karşılığında 2022 model Renault araç satın alacak olan tüketicileri kapsayan üçüncü kampanyanın, 4 bin TL’lik kazanım garantisi sunduğu belirtildi.