Şekerbank’tan Tekirdağ'da Uygun Fiyatlı Konut ve Dükkan Satışı! Müstakil Ev 280 Bin TL!

Son dönemlerde birçok faktöre bağlı olarak zamlanan gayrimenkul fiyatlarına, Şekerbank’tan büyük darbe geldi. Banka, Tekirdağ’da uygun fiyatlı daire ve dükkan satışına başladığını duyurdu. İşte bankanın satılık gayrimenkul fiyatlarına ilişkin ayrıntılar…

Şekerbank’tan Tekirdağ'da Uygun Fiyatlı Konut ve Dükkan Satışı! Müstakil Ev 280 Bin TL!

Uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi olmak isteyenler için yeni ilanlar yayınlayan Şekerbank, ilgili satılık gayrimenkul ilanlarına ilişkin tüm ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

Şekerbank’tan Müstakil Konut Satışı!

Sunduğu finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak aldığı ancak borçların vade sonunda ödenmemesinden ötürü kendi bünyesine dahil ettiği müstakil konutu satılığa çıkardığını duyuran Şekerbank, uygun fiyatlı konut arayışı içerisinde olan vatandaşlar için ayrıntıları paylaştı.

“Bankadan” isimli resmi ihale platformu amacı ile Batman’ın Merkez ilçesinde yer alan 270 metrekare büyüklüğünde ki müstakil konutu satışa çıkardığını duyuran Şekerbank, ilgili gayrimenkul için verilen son fiyat teklifini 280 bin TL olarak açıkladı. Söz konusu konuta sahip olmak için ihaleye katılmak durumunda olan tüketicilerden istenen hizmet bedeli 9 bin 912 TL ve ilk etapta yatırılması talep edilen teminat bedeli 8 bin 400 TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Çorlu’da Uygun Fiyatlı Satılık 3+1 Apartman Dairesi!

Şekerbank’tan Tekirdağ'da Uygun Fiyatlı Konut ve Dükkan Satışı! Müstakil Ev 280 Bin TL! - Resim : 1

Bankadan aracılığı ile bir yeni konut satışı ilanı daha yayınlayan Şekerbank, ilgili satılık konutun Tekirdağ ilinin Çorlu ilçesinde yer aldığını belirtti. 108 metrekare büyüklüğünde ki 3+1 apartman dairesi için son fiyat teklifinin 480 bin TL olduğunu belirten Şekerbank, ilk etapta yatırılması gereken teminat bedelinin 14 bin 400 TL olduğunu ifade etti. Bankadan platformunun konut satışı için belirlediği hizmet bedeli ise 16 bin 992 TL olarak açıklandı.

196 Metrekarelik Depo Satışı!

Şekerbank’ın Bankadan ihale platformu aracılığı ile yayınlamış olduğu son ilan da bir satılık depo ilanı olarak kayda geçti. Tekirdağ ilinin Çorlu ilçesinde yer alan 196 metrekare büyüklüğünde ki depo için fiyat teklif ekranının açıldığını belirten banka, son teklifi 300 bin TL olarak açıkladı. Hizmet bedeli 10 bin 620 TL ve teminat bedeli 9 bin TL olarak belirlendi.