Sanatseverlerin yeni adresi Ziraat oldu! Müze, sinema, tiyatro, konser fark etmiyor! Ziraat, tüm kültür ve sanat harcamalarına 100 TL hediye ediyor!

Sektörel iş birliklerine bir yenisini daha ekleyen Ziraat Bankası, bu kez kültür ve sanat alanında bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı.

Sanatseverlerin yeni adresi Ziraat oldu! Müze, sinema, tiyatro, konser fark etmiyor! Ziraat, tüm kültür ve sanat harcamalarına 100 TL hediye ediyor!

Her ay gıdadan giyime birbirinden farklı sektörlerde müşterileri için iş birliktelikleri gerçekleştiren Ziraat Bankası, bu iş birliklerinin sektörellerini her geçen gün çoğaltmaya başladı. Şimdilerde iş birlikleri arasına yeni sektörleri de dahil eden Ziraat Bankası, bu kez sanatseverler için harekete geçti. Müzeden sinemaya pek çok sanat ve kültür alanındaki harcamaları kampanya kapsamına alan Ziraat Bankası, yeni kampanyasının şartlarını duyurdu.

Sanatseverlerin çok hoşuna gidecek bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası, sektörel iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek sanat ve kültürel alanda yapılacak olan harcamalara kampanya kapsamında TL değerinde Bankkart Lira hediye edeceğini duyurdu. Bu kapsamda müşterilerinin sağlaması gereken şartları da açıklayan Ziraat Bankası, kampanyaya son katılım tarihini de açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDA DÖNEM SANATSEVERLERİN

Sanatseverlerin yeni adresi Ziraat oldu! Müze, sinema, tiyatro, konser fark etmiyor! Ziraat, tüm kültür ve sanat harcamalarına 100 TL hediye ediyor! - Resim : 1

Yeni bir kampanyanın duyurusunu gerçekleştirmiş olan Ziraat Bankası, 1 Kasım ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Bankkart ile müze, sinema, tiyatro ve konser bileti alma işlemlerine yüzde 10 olmak üzere toplamda 100 TL Bankkart Lira vereceğini duyurdu. Kampanya kapsamında şartlarını da açıklayan Ziraat Bankası, kampanyaya katılım için yapılması gerekenleri listeledi.

Kampanyaya katılımı şart koşan Ziraat Bankası, kampanyaya katılmak isteyen müşterilerinin harcama yapmadan önce Bankkart Mobil’den kampanyaya katılım sağlanması gerektiğini hatırlattı. Öte yandan Ziraat Bankası, Bankkart'ın hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile yapılacak işlemlerin kampanyadan yararlanabileceğini duyurdu.

 

ZİRAAT BANKASI’NIN HER MÜŞTERİSİ KAMPANYADAN YARARLANAMIYOR

 Kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Ziraat Bankası, Bankkart Liraların kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerinin kartlarına anında yükleneceğini belirtti. Bu kapsamda kampanyasını müşteri bazında yaptığını hatırlatan Ziraat Bankası, bir müşterisinin en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabileceğini bildirdi.

Kampanyaya katılımı sadece asıl kart sahibi müşterileri için kabul eden Ziraat Bankası; Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kart sahiplerinin kampanyadan yararlanamayacağını belirtti. Öte yandan Ziraat Bankası; karta para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri gibi işlemlerin kampanya tutarına dahil olmadığını açıkladı.