Şahane Hayatım 2.bölüm fragmanı

Fox TV'nin Ay Yapım imzalı iddialı dizisi Şahane Hayatım 2.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Şahane Hayatım dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlancak, hangi gün saat kaçta?

Sitene Ekle

Ay Yapım imzalı, merakla beklenen dizi Şahane Hayatım çok yakında FOX’ta başlıyor. Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi başarılı isimlerden oluşan kadrosu ve dikkat çeken hikayesiyle izleyicileri ekranlara kilitleyecek. Dizi, hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alıyor.

FOX’un yeni dizisi Şahane Hayatım’ın tanıtımları ve afişi yayınlandı. Dizi, Ay Yapım’ın imzasını taşıyor. Senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın yer aldığı dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve izleyicileri her bölüm ekranlara kilitleyecek hikayesiyle Fox'ta.

Şahane Hayatım yeni bölüm ne zaman, hangi gün, saat kaçta?

Şahane Hayatım dizisinin yayın tarihi 8 Kasım Çarşamba akşamı 20:00'da Fox TV'de.

Şahane Hayatım Dizisinin Konusu

Şahane Hayatım, hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alıyor. Şebnem’in geçmişinden günümüze değişimine tanık olacağımız dizide, entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu sahneler yer alacak.

Şahane Hayatım Oyuncuları: Şahane Hayatım Kim kimdir?

Şahane Hayatım’ın başrolünde Hilal Altınbilek yer alıyor. Altınbilek, dizide Şebnem karakterini canlandırıyor. Onur Tuna ise dizide Şebnem’in hayatına giren ve onun geçmişiyle yüzleşmesine neden olan Cem karakterine hayat veriyor. Yiğit Özşener ise dizide Şebnem’in eski sevgilisi ve suç ortağı olan Efe karakterini oynuyor. Serkan Keskin ise dizide Şebnem’in babası olan ve onun hayatını değiştiren olayların sorumlusu olan Hüseyin karakterini canlandırıyor. Nesrin Cavadzade ise dizide Şebnem’in en yakın arkadaşı olan ve onunla birlikte büyüyen Zeynep karakterini oynuyor. Sumru Yavrucuk ise dizide Şebnem’in annesi olan ve onun için her şeyi göze alan Zehra karakterine hayat veriyor.

 

Şahane Hayatım dizisi uyarlama mı?

Şahane Hayatım dizisi uyarlama değil, orijinal bir senaryoya sahip. Dizinin senaryosunu Meriç Acemi yazıyor.

Şahane Hayatım dizisi nerede çekiliyor?

Şahane Hayatım dizisi İstanbul’da çekiliyor. Dizinin seti Beykoz’da bulunuyor.

Şahane Hayatım dizisi kaç bölüm olacak?

Şahane Hayatım dizisinin kaç bölüm olacağı henüz belli değil. Ancak dizinin uzun soluklu bir proje olduğu söyleniyor.