Safir 3.bölüm fragmanı

ATV’nin yeni sezon dizilerinden biri olan Safir, ikinci bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar’ın oğlu Ateş’in Amerika’dan dönüşüyle başlayan dramatik hikayeyi anlatan dizinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fragmanda, Yaman’ın Feraye’ye evlenme teklifi etmesi, Okan’ın başına gelen kaza ve Ateş’in Feraye ile tanışması gibi heyecan verici sahneler yer alıyor.

Safir 3.bölüm fragmanı

Safir dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırılıyor. Fragmanda, Yaman’ın Feraye’ye doğum gününde sürpriz bir evlenme teklifi yapmaya hazırlandığı görülüyor. Ancak o gece küçük kardeşi Okan’la başlarına gelen felaket tüm dengeleri değiştirecek, herkesin hayatını alt üst edecektir. Okan, Feraye’nin üvey kız kardeşi Aleyna ile birlikte arabayla kaçarken kaza yapar ve hastaneye kaldırılır. Ateş ise Feraye ile tesadüfen karşılaşır ve ona yardım eder. Bu arada Feraye’nin babası Muhsin, Gülsoylar’ın düşmanı Vural ile işbirliği yapmaya başlar. Peki Safir 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SAFİR'İN KONUSU NE?

Safir dizisinin konusu ise şöyle: Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar’ın büyük oğulları Ateş, babasını küçük yaşta trafik kazasında kaybettikten sonra, dedesi Ömer’in ezici otoritesine boyun eğmeyerek evden ayrılıp okumak üzere Amerika’ya gitmiş ve şimdi, uzun yılların ardından, annesi Gülfem’in isteği üzerine erkek kardeşleri Yaman ve Okan ile beraber dedesinden aile şirketlerini devralmak üzere evine geri dönmüştür. Ateş, Yaman ve Okan için artık birlik olmak vaktidir. Kardeşlerin ortancası Yaman, Gülsoylar’ın yanında çalışan Muhsin Yılmaz’ın kızı Feraye ile sevgilidir. Feraye annesini küçük yaşta kaybetmiş; babası Muhsin, abisi Çetin, yengesi Nesrin, yeğeni Eren, üvey annesi Cemile ve onun kızı Aleyna ile birlikte yaşayan, üniversite son sınıf öğrencisi, umut dolu, genç ve güzel bir kızdır. Daha küçük bir çocukken annesi Gülfem’den aile yadigari Safir yüzüğü gizlice alarak Feraye’ye evlenme teklifi eden Yaman, ağabeyi Ateş’in dönüşüyle, bu ilişkiyi resmiyete dökmek için daha fazla beklememeye karar verir. Fakat Feraye’nin doğum günü gecesinde yaşanan bir trajedi, Yaman’ın kardeşi Okan’la başına gelen felaket, tehlikelerle dolu bir açmaza dönüşerek hem Yaman’ın planlarını hem herkesin hayatını alt üst eder.

Safir dizisinin oyuncu kadrosunda ise İlhan Şen (Ateş), Özge Yağız (Feraye), Burak Berkay Akgül (Yaman), İpek Tuzcuoğlu (Gülfem), Erkan Bektaş (Vural), Müfit Kayacan (Ömer), Nur Yazar (Cemile) ve Can Bartu Arslan (Okan) gibi isimler yer alıyor.

Safir dizisi her Pazartesi saat 20.00’da ATV’de izleyicilerle buluşuyor.

Haber için kısa başlıklar ve cevaplar:

Safir 3. bölüm fragmanı nerede izlenir?

Safir 3. bölüm fragmanı, medyahaber.com'dan izlenebilir. FRAGMANI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ,

Safir dizisi yeni bölümde neler olacak?

Safir dizisi yeni bölümde, Yaman’ın Feraye’ye evlenme teklifi etmesi, Okan’ın başına gelen kaza ve Ateş’in Feraye ile tanışması gibi heyecan verici sahneler olacak.

Safir dizisi oyuncuları kimlerdir?

Safir dizisi oyuncuları İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar ve Can Bartu Arslan’dır.

Etiketler: safir, atv, fragman, yeni bölüm