Promosyonlardan yeni bir haber daha geldi! Banka ile üniversite anlaşamaya vardı! Aralık ayında 30 bin TL hesaba geçecek…

Kamu kurumlarında devam eden promosyon anlaşmalarına bir yenisi daha eklendi. Bursa Uludağ Üniversitesi, personelinin maaş ödemeleri için TEB ile anlaşmaya vardı.

Promosyonlardan yeni bir haber daha geldi! Banka ile üniversite anlaşamaya vardı! Aralık ayında 30 bin TL hesaba geçecek…

Emekliler ile başlayan promosyon sürecine dahil olan kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının yanı sıra özel sektörde bazı büyük şirketler de personellerin maaş aldığı bankalar ile masaya oturmaya başladı. Promosyon anlaşmaları yeni yıl öncesinde devam ederken özellikle de kamu kurum ve kuruluşlarında ihale ile gerçekleştirilen promosyon anlaşmalarına bir yenisi daha eklendi. Yüksek bir promosyon anlaşmasına imza atan Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), yapılan ihale sonrasında Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile anlaşmaya vardı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Doğangün, Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Üniversite Genel Sekreteri Osman Dikmen, TEB Marmara Bölge Müdürlüğü Direktörü Ersin Sağlam, TEB Perakende Bankacılık Bölge Satış Müdürü Yunus Olgaç ve BUÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanı Kamuran Üstün’ün katıldığı imza töreni ile promosyon anlaşmasını resmileştiren BUÜ, 15 Aralık 2022 tarihinde personelin hesabına geçecek olan 30 bin TL net promosyon anlaşmasını imzaladı.

PROMOSYON ANLAŞMASINA İLİŞKİN İLK AÇIKLAMA REKTÖRDEN GELDİ

Promosyonlardan yeni bir haber daha geldi! Banka ile üniversite anlaşamaya vardı! Aralık ayında 30 bin TL hesaba geçecek… - Resim : 1

Üniversite bünyesinde 7 bin 500 personelin olduğuna dikkat çeken açıklamalarda bulunan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, önceki ay başlayan ihale sürecinin tamamlandığını açıkladı. İhale sürecine ilişkin bilgi veren Prof. Dr. Kılavuz; “Çok sayıda banka temsilcisi açtığımız ihaleye katıldı. Yapılan müzakereler ve karşılıklı fedakarlıklar ile güzel bir noktaya geldik. Sonuçlara baktığımızda hepimiz için kazançlı bir durum olduğunu söyleyebiliriz. Akademik ve idari personelimize, tüm çalışanlarımıza ve bankamıza hayırlı olmasını diliyorum. Önceki bankamızla güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Şimdi artık yeni dönemde yeni bir banka ile çalışacağız. Verimli bir süreç geçirmeyi temenni ediyorum” açıklamalarında bulundu.

REKTÖR YARDIMCISI VE TEB MARMARA BÖLGE MÜDÜRÜ DE AÇIKLAMA YAPTI

Gerçekleştirilen imza töreninde BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’un ardından BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün de açıklamalarda bulundu. Üniversite yönetimi ile banka yöneticileri arasındaki diyaloğun oldukça iyi olduğuna dikkat çeken açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Doğangün, iyi bir iletişimin süreci hızlandırdığına vurgu yaptı. Prof. Dr. Adem Doğangün’ün ardından bir açıklama da TEB Marmara Bölge Müdürlüğü Direktörü Ersin Sağlam’dan geldi. Sağlam, açıklamalarında; “Bursa Uludağ Üniversitesi’nin maaş ödeme ihalesini almak bizler adına ekstra bir motivasyon oldu. Süreç içerisinde Üniversite yöneticilerinin göstermiş olduğu anlayış ve işbirliği için teşekkür ediyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.