Profesyonel Instagram hesabı kullanıcılarına duyuruldu! Planlama özelliği geliyor!

Vatandaşlar tarafından sıklık ile kullanılan sosyal medya uygulamalarından olan Instagram için üç yeni özellik duyuruldu. İşte biri profesyonel hesapları ilgilendiren yeni özelliklerin ayrıntıları…

Profesyonel Instagram hesabı kullanıcılarına duyuruldu! Planlama özelliği geliyor!

Gündelik hayat şartlarının da giderek dijitalleşmeye başladığı yeni dönem içerisinde akıllı cihazların işlevleri daha büyük bir önem kazandı. Yalnızca haberleşmek için geliştirilen ve yeni teknoloji ile birlikte birçok farklı amaç ile de kullanılmaya başlanan akıllı telefonlar, vatandaşların adeta vazgeçemeyecekleri bir kategori haline dönüştü.

Dünyanın bir ucundan bir ucuna haberleşmeyi kolaylaştıran ve zaman kavramını resmen alt üst eden akıllı telefonlar, günden güne arttırdıkları kullanıcı sayıları ile teknoloji dünyasının çarpıcı ürünleri arasında yer almaya başladı. Bankacılık işlemlerinden alışveriş platformlarına kadar birçok farklı kategoriye erişimi kolaylaştıran akıllı cihazlar, en çok da giderek popülariteleri artan sosyal medya uygulamaları için kullanılmaya başlandı. Kızışan rekabet sebebi ile ilgili uygulamaları yeni özellikleri ile duyurmaya başlayan sosyal medya platformları, bugün dünya genelinde milyonlarca abone ile farklı bir pazarın oluşmasını sağladı.

Kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek, onların beklentilerini karşılamak ve rakiplerine karşı bir adım öne geçmek amacı ile güncellemelere tabi tutulan sosyal medya platformlarından birisi de Instagram oldu. Her yeni günde kullanıcısı sayısını arttırmayı başaran platformlardan olan Instagram, yeni özelliklerini resmen duyurdu.

YENİ ÖZELLİKLERDEN BİRİ ERİŞİME AÇILDI!

Profesyonel Instagram hesabı kullanıcılarına duyuruldu! Planlama özelliği geliyor! - Resim : 1

Dün itibari ile birçok Android ve IOS kullanıcısının erişimine açılmış olan Instagram’ın yeni özelliği, kullanıcılarının gündemlerinde yer aldı. Mesajlar kısmının en üst sekmesinde yer alan bölümde artık kullanıcılarının yazılı durum paylaşmasına izin veren Instagram, birçok kişi tarafından eski MSN uygulamasına benzetildi.

YENİ ÖZELLİKLER DUYURULDU!

Henüz Instagram tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen güncellemeleri önceden görebilen bazı Android ve IOS kullanıcıları, şirketin hazırlığı içerisinde olduğu yeni özelliğini ifşa etti. Buna göre bundan sonra profesyonel hesap kullanıcıları gönderilerini planlayabilecek ve ileri tarihli yayın yapılmasını sağlayabilecek.

Bu iki özelliğin yanı sıra Instagram’ın başkanından da yeni bir özellik açıklaması geldi. Başkan Adam Mosseri, masaüstü Instagram uygulamasının tasarımın yenilendiğini ve çok daha göz alıcı bir hale getirildiğini ifade etti.

Etiketler: instagram, yeni özellik