Müge Anlı’nın artık ATV ile işi bitti! Ya ben ya o demişti karar verildi artık o kanalla çalışacak!

Sabah kuşağının yıllardır devam eden fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, şimdilerde farklı konularla gündemi karıştırmaya başladı. Programın sevilen sunucusu Müge Anlı, meslektaşı Esra Erol ile girdiği tartışmanın ardından kanal yönetimine rest çekti. ‘’Ya o ya ben!’’ diyen Müge Anlı’nın yeni bir kanalla çoktan anlaştığı iddia edildi. İşte, Müge Anlı’nın programını sunacağı yeni adresine dair merak edilen tüm detaylar.

Müge Anlı’nın artık ATV ile işi bitti! Ya ben ya o demişti karar verildi artık o kanalla çalışacak!

Ekranların fenomen isimleri arasında gösterilen Müge Anlı, sabah kuşağının en sevilen programlarından birini sunmaya devam ederek milyonlarca ailenin hayatına dokunuyordu. Gizemli olayların gün yüzüne çıktığı program, şimdilerde farklı konularla da gündeme gelmeye başlamıştı.

Aynı kanalda farklı saatlerde program yaptıkları bilinen Müge Anlı ve Esra Erol, geçtiğimiz günlerde büyük bir atışmanın içerisine girmişlerdi. Müge Anlı için ATV yönetimine giderek, ‘’Ya o ya ben!’’ dediği iddia edilmişti. Şimdilerde yönetimin Esra Erol ile devam edeceği açıklanırken Müge Anlı’nın yeni adresi de belli oldu. İşte, Müge Anlı’nın program yapacağı yeni kanala dair merak edilen tüm detaylar.

Müge Anlı RTÜK’den ceza alınca ATV yönetiminin sabrı taştı!

Bir kesim tarafından çok sevilen fakat bazıları için eleştiri nedeni olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, geçtiğimiz günlerde RTÜK platformuna şikayet edilmişti. Ünlü sunucu hakkında dilekçe yazan RTÜK üyesi İlhan Taşçı, ‘’Yayın etikleri hiçe sayılıyor!’’ ifadelerini kullanmıştı.

Sezon finaline günler kala RTÜK tarafından uyarı alan Müge Anlı, iddialara göre ATV kanal yönetiminin sabrını iyice taşırdı. Kulislerde söylenenlere göre ATV, Esra Erol ile yoluna devam etmeyi seçerken Müge Anlı’nın programına da son verileceği iddia edildi. Şimdilerde milyonlarca Müge Anlı hayranı, gelecek yeni haberleri merakla beklemeye başladı.

Müge Anlı’nın artık ATV ile işi bitti! Ya ben ya o demişti karar verildi artık o kanalla çalışacak! - Resim : 1

Müge Anlı’nın yeni adresi herkesi şaşırtmayı başardı!

Yıllardır ATV ekranlarında seyircisiyle bir araya gelmeye devam eden Müge Anlı, söylentilere göre yeni sezon için yeni bir kanalla anlaşmaya hazırlanıyor. Kulislere dönen dedikodulara göre Müge Anlı’nın yeni adresi yüksek ihtimalle Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalı olacak. Fakat bazı kesimler, ünlü sunucunun Disney Plus platformundan da teklif aldığını ve buraya daha sıcak baktığını ifade ettiler. Şimdilerde milyonlarca televizyon sever, Müge Anlı’nın yeni sezonda hangi kanalda yer alacağını sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Müge Anlı’nın artık ATV ile işi bitti! Ya ben ya o demişti karar verildi artık o kanalla çalışacak! - Resim : 2

Etiketler: müge anlı, esra erol