Müge Anlı'da müstehcen yazışmalar ifşa edildi! Gelsin seni öldürsün mü?

Ekranların sevilen programı Müge Anlı il Tatlı Sert'te yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hafta içi her sabah ATV ekranlarında izleyicileri ile buluşan Müge Anlı'da bu sabah yaşanan bir olay ise dikkat çekti.

Müge Anlı'da müstehcen yazışmalar ifşa edildi! Gelsin seni öldürsün mü?

Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı hafta içi her sabah sevenleri ile ATV ekranlarında buluşmaya devam ediyor. Müge Anlı izleyicilerle buluşmaya devam ederken bugün yaşanan bir olay ise programa damgasını vurdu. Cinayete kurban giden Selim Yalçınkaya'nın ölümü ile ilgili soruşturma süreci devam ederken Selim Yalçınkaya'nın eski eşi Derya Hanım, Yalçınkaya'nın ailesi tarafından suçlanıyordu.

Müge Anlı'da müstehcen yazışmalar ifşa edildi! Gelsin seni öldürsün mü? - Resim : 1

Yalçınkaya'nın ailesi eski eş Derya'dan büyük ölçekli olarak şüphelenirken, acılı ailenin söylemleri üzerine Müge Anlı, Derya ile ilgili çok büyük bir gelişmeyi canlı yayında sundu. 11 Ağustos 2022 tarihinde evinin garajında başından vurularak öldürülmüş olan Selim Yalçınkaya, ihanet nedeniyle boşandığı Derya'dan kaynaklandığı Yalçınkaya'nın ailesi tarafından öne sürüldü.

Müge Anlı'da müstehcen yazışmalar ifşa edildi! Gelsin seni öldürsün mü? - Resim : 2

Bunun üzerine Müge Anlı, bugün eski eş Derya'yı canlı yayına aldı ve canlı yayında Derya ihaneti kabul etti. Derya'nın Selim Yalçınkaya'ya ihanet ettiği mesajları canlı yayında okuyan Müge Anlı, Derya'ya dönerek "Kocam bana bunları yazsa, kadın halimle gözüm görmez. Bunları sen yazdın mı? Bu ne demek yani" ifadelerini kullandı. Sinirlerine hakim olamayan Müge Anlı, canlı yayında Derya'ya "Sen bunları yazarak neyi hedefliyordun? Gelsin seni öldürsün mü gitsin o adamı mı öldürmesini hedefliyordun? Şu yaştaki halimle, özgürlüğü seven biri olarak söyleyeyim, kocam bunları yazsa bilmiyorum gözüm görür mü. Senin kafan kırık mı? Amacın ne?" diye sordu.

Anlı'nın bu cümleleri üzerine "Ben kocamla her şeyi konuşuyordum. Psikolojim bozuktu. Benim attığım mesajları kırpmışlar. Adıma sahte hesaplar açılmış, ben bunları bu şekilde yazmamıştım"

ifadelerini kullanan Derya'ya tepkiler çığ gibi büyüdü. Öte yandan Selim Yalçınkaya cinayetinde henüz sonuca varılmış değil. Yalçınkaya cinayetinin Müge Anlı tarafından kısa bir süre sonra çözüme kavuşturulması bekleniyor.

Etiketler: müge anlı