Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu boşanıyor mu? Müge Anlı’dan boşanma açıklaması canlı yayında geldi

Geçtiğimiz yıl bu zamanlar Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla boşanacakları iddialarına Müge Anlı canlı yayında cevap verdi. Peki Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu boşanıyor mu?

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu boşanıyor mu? Müge Anlı’dan boşanma açıklaması canlı yayında geldi

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu boşanıyor mu? Müge Anlı’dan boşanma açıklaması canlı yayında geldi.  Müge Anlı sessizliğini bozdu. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile geçen yol evlenen Anlı’nın boşanacağı magazine gündemine bomba gibi düşmüştü. Özel hayatı hakkında konuşmayan Müge Anlı sonunda açıklama yaptı.

Sosyal medya gündeminden düşmeyen Müge Anlı, boşanma iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Geçen yıl kendi programında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini atçıklardan Anlı herkesi şaşırtmıştı. Haziran ayında evlenen Anlı hakkında 1 yıl olmadan boşanma iddiaları ortaya atıldı. Ünlü televizyoncu ilk boşanma haberleri hakkında konuştu. Adeta ateş püskürdü…

 Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu boşanıyor mu? Müge Anlı’dan boşanma açıklaması canlı yayında geldi - Resim : 1

MÜGE ANLI’DAN BOŞANMA İDDİALARINA AÇIKLAMA! KÜPLERE BİNDİ

Evliliği merak konusu olan Müge Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında çıkan haberlerle ilgili kendi programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınında açıklama yaptı. Özel hayatına ilişkin ilk kez açıklama yapan Anlı, çıkan ‘boşanıyorlar’ haberlerine isyan etti.

 Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu boşanıyor mu? Müge Anlı’dan boşanma açıklaması canlı yayında geldi - Resim : 2

”BEN ÇOK MUTLUYUM MAŞALLAH”

 

Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile mutlu olduğunu belirten Müge Anlı, “ Benim için boşandı diye yazmayın. Ben çok mutluyum maşallah” dedi. Anlı, seyircilerinden de boşanma haberlerini spamlamalarını istedi.

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu boşanıyor mu? Müge Anlı’dan boşanma açıklaması canlı yayında geldi - Resim : 4

Etiketler: Müge Anlı, boşanma