Milyonlarca Oyunsever Bu Haberi Sabırsızlıkla Bekliyor!du Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu!

Oyun dünyasından yeni haberler gelmeye devam ediyor. Çok sayıda oyunseverin heyecanla beklediği God of War Ragnarök için geri sayım başladı. İşte detaylar…

Milyonlarca Oyunsever Bu Haberi Sabırsızlıkla Bekliyor!du Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu!

En son 2018 yılında PlatStation özel oyunun olarak yayınlanan ve geçtiğimiz aylarda da PC’ye gelen God of War, oyun dünyasında yıllara meydan okuyan ve milyonlarca takipçiye sahip oyunlar arasında yer alıyor. Hayranlarını sevindiren bir haber ise geçtiğimiz dönemde duyurulmuştu. God of War Ragnarök’ün çıkış tarihi nihayet belli oldu. Oyun dünyasının efsaneleşen yapımlarından God of War, oyuncuların her zaman en iyi oyunlar listelerinde ilk sıralarda yer almayı başarıyor.

God of War Ragnarök Çıkış Tarihi Ne Zaman?

God of War Ragnarök çıkış tarihi belli oldu. Oyunun yapımcısı stüdyo tarafından yapılan bir paylaşıma göre, God of War Ragnarök, 9 Kasım 2022’de piyasalarda yerini alacak. Stüdyo tarafından yapılan açıklamada oyun tutkunlarını sevindiren tek müjdeli haber de sadece bununla sınırlı kalmadı. Yeni tanıtım videosunun da yayınlanmasının ardından God of War tutkunları büyük sevinç yaşadı.

God of War Ragnarök Türkçe Altyazı Seçeneği Sunulacak!

Milyonlarca Oyunsever Bu Haberi Sabırsızlıkla Bekliyor!du Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu! - Resim : 1

PlayStation Türkiye tarafından resmi Twitter hesabından yapılan duyuruya göre, God of War Ragnarök’ün 9 Kasım 2022 tarihinde Türkçe altyazı seçeneği ile PS4, PS5 için geleceği aktarılıyor.

Türkiye’de de birçok fanı olan God of War oyunun yeni versiyonuna ilişkin detayların ortaya çıkması ise beklentileri bir hayli artırmış durumda. Sony, God of War Ragnerök’ün ön siparişinin 15 Temmuz 2022’de başlayacağını açıkladı. Kratos Rise Snow Armor ve Atreus Risen Snow Tunic kozmetiklerine de ücretsiz olarak sahip olabilecekleri aktarılıyor.

God of War Ragnarök Tanıtım Videosu Yayınladı!

God of War Ragnarök’ten gelen tanıtım videosu kısa sürede birçok kişi tarafından izlendi. Oyunun çıkış tarihi ve satışa sunulacak paketleri ile ilgili detayların da paylaşılması dikkat çekti.

Standart Edition, Digital Deluxe Edition, Collector’s Edition ve God of War Ragnarök Jötnar Edition paketleri kapsamında da oyunculara birçok farklı seçenek bir arada sunuluyor.

Etiketler: god of war, oyun