Memleket Partisi İBB adayı Berk Hacıgüzeller kimdir? Berk Hacıgüzeller aslen nerelidir, kaç yaşında?

Memleket Partisi İBB Başkan adayı Berk Hacıgüzeller kimdir internette araştırılmaya başlandı. Berk Hacıgüzeller hayatı ve siyasi kariyeri adaylığı ile daha merak edilmiştir. Peki, Peki, Berk Hacıgüzeller kaç yaşında? Berk Hacıgüzeller aslen nerelidir? Berk Hacıgüzeller ne iş yapar? Berk Hacıgüzeller hayatı hakkında tüm detaylar Berk Hacıgüzeller biyografisi içeriğimizde bulunuyor.

Memleket Partisi İBB adayı Berk Hacıgüzeller kimdir? Berk Hacıgüzeller aslen nerelidir, kaç yaşında?

Berk Hacıgüzeller Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı olmuştur. Berk Hacıgüzeller kimdir diye hemen araştırmalara konu olmuştur. Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı da olan Berk Hacıgüzeller'in hayatı içeriğimizde bulunuyor. Peki, Berk Hacıgüzeller kaç yaşında? Berk Hacıgüzeller aslen nerelidir? Berk Hacıgüzeller ne iş yapar? Berk Hacıgüzeller hayatı hakkında tüm detaylar Berk Hacıgüzeller biyografisi içeriğimizde bulunuyor.

Berk Hacıgüzeller kimdir?

Berk Hacıgüzeller 8 Kasım 1966 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde lisans eğitimini ve Marmara Üniversitesi "yönetim ve organizasyon" dalında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Westminster Üniversitesi'nde Uluslararası İşletmecilik ve Londra Üniversitesi'nde Uluslararası Hukuk alanlarında yüksek lisans çalışmaları yapmıştır.

Ernst & Young Uluslararası Bağımsız Denetim şirketinde çalışma hayatına başlayarak uluslararası denetim ve yönetim prensipleri kapsamında kamu ve özel sektör kurumlarında denetim faaliyetleri gerçekleştirmiştir. Daha sonra değişik sektörlerde faaliyet gösteren uluslararası şirketlerde Genel Müdür Yardımcılığı, Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyelikleri görevlerinde bulunmuştur.

Serbest mali müşavirlik, yatırım yönetimi ve kurumsal yönetim danışmanlığı yapmakta olup, Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçisidir. 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu eğitimlerinin yanı sıra üniversitede "stratejik marka yönetimi" yüksek lisans programında "küreselleşme" dersi vermektedir.

Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi üyesidir. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde 2012 - 2018 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği ve icra kurulu başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Berk Hacıgüzeller, evli ve 1 çocuk babasıdır.

İngilizce bilmektedir.