Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Pars Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Selahaddin Pars'ı kim oynuyor?

TRT 1’in yeni tarihi dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi, izleyicileri 12. yüzyıla götürüyor. Dizide, Selahaddin Eyyübi’nin en yakın arkadaşı ve sırdaşı Pars’ı canlandıran Özgür Cem Tuğluk, başarılı bir performans sergiliyor. Peki, Pars karakteri kimdir? Özgür Cem Tuğluk kimdir? Nereli, kaç yaşında? İşte, dizinin sevilen oyuncusu hakkında merak edilenler.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Pars Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Selahaddin Pars'ı kim oynuyor?

TRT 1’in yeni tarihi dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi, 13 Kasım Pazartesi günü ekranlara geldi. Dizi, 12. yüzyılda yaşamış olan Selahaddin Eyyübi’nin hayatını ve Kudüs’ü Haçlılardan geri alışını anlatıyor. Dizi, hem tarihi hem de dini bir atmosfer sunuyor. Dizinin başrollerinde Uğur Güneş, Selahaddin Eyyübi’yi, Dilin Döğer ise, Selahaddin Eyyübi’nin eşi Süreyya’yı canlandırıyor. Özgür Cem Tuğluk ise, dizide Selahaddin Eyyübi’nin en yakın arkadaşı ve sırdaşı Pars’ı canlandırıyor. Peki, Pars karakteri kimdir? Özgür Cem Tuğluk kimdir? Nereli, kaç yaşında? İşte, dizinin sevilen oyuncusu hakkında merak edilenler.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Pars Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Selahaddin Pars'ı kim oynuyor? - Resim : 1

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Pars Kimdir?

Pars, dizide Selahaddin Eyyübi’nin en yakın arkadaşı ve sırdaşı olan bir karakterdir. Pars, Selahaddin Eyyübi’nin hem dostu hem de koruyucusu olan cesur ve sadık bir adamdır. Pars, Selahaddin Eyyübi’nin savaşlarda, siyasette, ailede ve dinde karşılaştığı zorluklara destek olur. Pars, Selahaddin Eyyübi’nin hayatında önemli bir yere sahiptir.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Pars Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Selahaddin Pars'ı kim oynuyor? - Resim : 3

Özgür Cem Tuğluk Kimdir?

Özgür Cem Tuğluk, dizide Pars’ı canlandıran başarılı bir oyuncudur. Özgür Cem Tuğluk, 4 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen Erzincanlıdır. İstanbul Güneş Koleji’nden mezun olduktan sonra Çukurova Üniversitesi Bitki Koruma Bölümü’nden mezun olmuştur. Oyunculuğun yanında ayrıca dans, müzik, resim, bale, opera ve şan eğitimleri almıştır. Televizyona 2016 yılında Blu Tv’de yayınlanan Sıfır Bir dizisinde Cemo rolüyle ilk kez kamera karşısına geçmiştir. Daha sonra Sol Yanım, Ayak İşleri, Baş Belası gibi dizilerde rol almıştır. Karanlık Gece, Etkileyici, Hot Skull, Kasaba Doktoru, Kraliçe, Bozkır gibi sinema ve internet filmlerinde oynamıştır

Özgür Cem Tuğluk, aynı zamanda söz yazarı ve bestecidir. 2019 yılında sözü ve bestesi kendisine ait olan ilk single çalışması Afara’yı müzikseverlerin beğenisine sunmuştur. 2020 yılında ise sözü ve bestesi kendisine ait olan ikinci single çalışması Yalnızlık’ı yayınlamıştır.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi Pars Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Selahaddin Pars'ı kim oynuyor? - Resim : 6

Özgür Cem Tuğluk, şu anda bekar ve yalnızdır. Özgür Cem Tuğluk’un Instagram hesabı @ozgurcemtugluk’dur.