Kızılcık Şerbeti 2. Sezonuyla Ekrana Dönüyor! Kızılcık Şerbeti Bu Akşam Var mı? İşte Yeni Bölüm Tarihi ve Detaylar

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni sezon için geri sayıma başladı. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin hayranları, yeni bölümü merakla bekliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti 2. sezon ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti hangi gün, hangi kanalda? İşte dizinin yeni sezonuyla ilgili bilmeniz gerekenler.

Kızılcık Şerbeti 2. Sezonuyla Ekrana Dönüyor! Kızılcık Şerbeti Bu Akşam Var mı? İşte Yeni Bölüm Tarihi ve Detaylar

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni bölümleriyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Dizinin hayranları, merakla bekledikleri 2. sezonun ne zaman başlayacağını ve neler olacağını öğrenmek istiyor. İşte Kızılcık Şerbeti 2. sezonunun ilk bölüm tarihi, yeni oyuncuları ve konusuyla ilgili detaylar.

Kızılcık Şerbeti dizisi, geçtiğimiz haziran ayında 29. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin yeni sezonu için çekimler ise 28 Ağustos’ta başladı. Show TV’nin resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre, dizinin 2. sezonunun ilk bölümü 15 Eylül Cuma akşamı saat 20:00’de ekrana gelecek. Kızılcık Şerbeti 30. bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezonda Neler Olacak?

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonunda neler olacağı ise merak konusu. Dizinin son bölümünde; Doğa’nın Fatih’in kendisini aldattığını söylemesi, Kıvılcım ve Ömer’in trafik kazası, Doğa’nın doğum yapması gibi heyecanlı gelişmeler yaşanmıştı. Dizinin yeni bölümünde bu olayların sonuçları ortaya çıkacak. Ayrıca dizinin kadrosuna yeni isimler de katılacak. Bunlardan biri de ünlü oyuncu Selin Şekerci olacak. Selin Şekerci, dizide Zeynep adlı bir karakteri canlandıracak.

Kızılcık Şerbeti Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

Kızılcık Şerbeti dizisi, birbirine zıt karakterlere sahip iki kız kardeşin hayatını konu alıyor. Doğa ve Kıvılcım, annelerinin ölümünden sonra babalarının yanına taşınır. Ancak babalarının evlendiği kadın ve onun oğluyla anlaşamazlar. Bu sırada hayatlarına giren iki yakışıklı gençle de aşk yaşamaya başlarlar.

Dizinin başrollerinde Ceren Karakoç (Doğa), Sıla Türkoğlu (Kıvılcım), Doğukan Güngör (Ömer) ve Barış Kılıç (Fatih) yer alıyor. Dizinin diğer oyuncuları ise şöyle: Evrim Alasya (Nurten), Sibel Taşçıoğlu Kolçakköstedil (Nesrin), Settar Tanrıöğren (Mehmet), Ebru Aykaç (Gülseren), Erdem Akakçe (Hakan), Berkay Tulumbacı (Emre), Selin Şekerci (Zeynep) ve daha birçok isim.

Dizinin yapımcılığını Gold Film, yönetmenliğini ise Murat Saraçoğlu üstleniyor