Kızılcık Şerbeti 2. sezon 1. 2. fragmanda şok olmaya hazır olun! Nursema'nın yasak aşk bombası

Kızılcık Şerbeti'nde kim ölecek sorusunun cevabını iple çeken seyirciye bir 'spoiler' geldi. Dizinin dikkatli takipçileri Kızılcık Şerbeti 2. sezonda kimin öleceğini ifşa etti. Kızılcık Şerbeti 2. sezonun final sahnesinde bilindiği üzere Kıvılcım ve Ömer korkunç bir kaza yapmıştı. İçlerinden birinin öldüğü haberi gelmişti ve dizi final yapmıştı. 2. sezonda kimin öleceği de ifşa oldu. Medya kulislerinden sızan bilgiye göre Ömer karakteri diziye ölerek veda edecek.

Kızılcık Şerbeti 2. sezon 1. 2. fragmanda şok olmaya hazır olun! Nursema'nın yasak aşk bombası

Show TV'nin sezon boyunca büyük ses getiren, her bölümü ile olay olan dizisi Kızılcık Şerbeti2. sezon ne zaman başlayacak sorusu seyircinin gündeminde. Bir bir gündüz kuşağı programlarının başlamasının ardından gözler dizilere çevrildi. Senaryosu ile büyük şok yaşatacak Kızılcık Şerbeti 2. sezon yeni bölümlerin eylül ayının ilk haftası başlaması bekleniyor. Kızılcık Şerbeti 2.sezonda Ömer ölecek, Nursema ise zengin iş adamı ile kocası Umut'u aldatacak! İşte Kızılcık Şerbeti 2. sezondan sızanlar.

Kızılcık Şerbeti 2. sezon senaryosundan sızan bilgilere göre 2. sezonda diziye muhafazakar, Abdullah Bey'in de tanıdığı karizmatik bir karakter olan Ertuğrul girecek. İş adamı olan Ertuğrul Bey'e ise sevilen oyuncu Kayra Şenocak hayat verecek. Umut ile evlendikten sonra hayatın gerçek yüzü ile de karşılaşan Nursema'yı geçim sıkıntısı saracak. İstediği gibi yaşayamayan, maddi sorunlar yaşayan Nursema, Erturğrul'un ilgisine kayıtsız kalamayacak. 

Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimler?

Cuma akşamları Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.

Nursema hangi marka giyiniyor?

Tesettürlü bir karakter olan Nursema'nın kıyafetleri yine tesettürlü hanımlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Peki Nursema nereden giyiniyor? Her bölümde çok farklı ve gösterişli kıyafetler tercih eden Nursema'nın kıyafetleri çoğunlukla yaqaofficial, haktan bucke, Sakka ve thenuua marka.