Kendi Düşen Ağlamaz 13.Bölüm Fragmanı Heyecan Yarattı: “Alize, Gerçeği Öğrenecek mi?”

TRT 1’in sevilen dizisi Kendi Düşen Ağlamaz’ın 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Alize ve Serkan’ın evlilik oyunu devam ederken, Kadir’in geri dönmesi ve Alize’yi araması dikkat çekti. Alize, Serkan’ın ve babasının kurduğu oyunu ve söyledikleri yalanı öğrenecek mi? Dizinin yeni bölümü 14 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Sitene Ekle

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi, TRT 1 ekranlarında büyük ilgiyle izleniyor. Dizinin başrollerinde Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Uraz Kaygılaroğlu, Burak Tamdoğan, Ayça Erturan, Burak Satıbol, Zeynep Kankonde gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Dizinin senaryosunu ise S.M.S Film & Dizzi yazıyor.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin 13.bölüm fragmanı, son bölümün ardından TRT 1’de yayınlandı. Fragmanda, Alize ve Serkan’ın evlilik oyunu devam ederken, Kadir’in geri dönmesi ve Alize’yi araması izleyicileri heyecanlandırdı. Kadir, Alize’ye gerçeği söylemek istiyor ama Serkan buna engel oluyor. Alize ise Serkan’ın ve babasının kurduğu oyunu ve söyledikleri yalanı öğrenecek mi? Bu sorunun cevabı merak konusu oldu.

Fragmanda ayrıca, Hayri ve Kezban’ın Türkan’la birlikte Alize’nin kına gecesine gelmesi de dikkat çekti. Türkan, Serkan’ın annesi olduğunu açıklamak istiyor ama Serkan buna izin vermiyor. Serkan, annesini yok sayarak onun hayatını mahvetmesine engel oluyor. Alize ise Serkan’ın annesiyle ilgili gerçeği bilmiyor.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin 13.bölümü, 14 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekrana gelecek.

 

  • Kendi Düşen Ağlamaz dizisi konusu nedir? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi, Alize ve Serkan arasındaki eğlenceli bir o kadar da çekişmeli evlilik oyununu konu alıyor. Alize, babasının borçları yüzünden zor durumda kalır ve ona yardım eden Serkan’a karşı minnet duyar. Serkan ise Alize’ye aşıktır ama onu kendine bağlayabilmek için ona evlilik teklifi eder. Ancak bu evlilik sadece bir oyundur ve her an ortaya çıkabilecek bir sır vardır.
  • Kendi Düşen Ağlamaz dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz (Serkan), Selen Soyder (Alize), Uraz Kaygılaroğlu (Kadir), Burak Tamdoğan (Nurettin), Ayça Erturan (Türkan), Burak Satıbol (Hayri), Zeynep Kankonde (Kezban) gibi isimler yer alıyor.
  • Kendi Düşen Ağlamaz dizisi ne zaman başladı ve ne zaman bitecek? Kendi Düşen Ağlamaz dizisi, 22 Haziran 2023 tarihinde TRT 1’de yayın hayatına başladı. Dizinin ne zaman biteceği ise henüz belli değil. Ancak dizinin yapımcısı S.M.S Film & Dizzi, dizinin uzun soluklu olacağını ve izleyicileri şaşırtmaya devam edeceğini söyledi.