Kebire Birer Türk kimdir? DEVA Partisi Samsun Büyükşehir adayı Kebire Birer Türk aslen nerelidir, kaç yaşında?

DEVA Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kebire Birer Türk oldu. 2020 yılından beri de DEVA Partisi Samsun İl Başkanı olan Kebire Birer Türk kimdir diye merak edilmektedir. Peki, Kebire Birer Türk aslen nerelidir? Kebire Birer Türk kaç yaşında? Kebire Birer Türk ne iş yapıyor? İşte Kebire Birer Türk hayatı...

Kebire Birer Türk kimdir? DEVA Partisi Samsun Büyükşehir adayı Kebire Birer Türk aslen nerelidir, kaç yaşında?

Kebire Birer Türk, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterildi. Kebire Birer Türk kimdir diye araştırılmaya başlandı. Kebire Birer Türk, DEVA Partisi Samsun İl Başkanıdır. Peki, Kebire Birer Türk aslen nerelidir? Kebire Birer Türk kaç yaşında?  Kebire Birer Türk evli mi?  Kebire Birer Türk hayatı ve kariyeri hakkında detaylara Kebire Birer Türk kimdir biyografi içeriğimizle ulaşabilirsiniz.

Kebire Birer Türk kimdir?

Kebire Birer Türk 1982 yılında Samsun'da dünyaya geldi. İlkokulu İlkadım Öğretim Okulunda ve ortaokulu ve liseyi Milli Piyango Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2000-2002 yılları arasında Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümüne başladığı üniversite eğitimini Doğu Akdeniz üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.

Hukuk Fakültesi mezuniyetini takiben 1 yıllık avukatlık stajını bitirdikten sonra 2009 yılında kendi ofisi Güven Hukuk’u kurdu. Ağırlıklı özel hukuk alanında ticaret ve şirketler hukuku, iş hukuku, icra-iflas hukuku ile ağırlıklı ekonomik suçlardan kaynaklı ceza hukuku davalarında hizmet vermektedir.

Ayrıca, Konkordato Hukuku ve Komiserliği Eğitimi, Tazminat Hukuku, İş Hukuku Ve Sosyal Güvenlik Hukuku Eğitimi Almıştır. Şirketlerin kurumsal olarak hukuki işlemlerini takip ederek, sözleşmeler hazırlamakta ve hukuki danışmanlık yapmaktadır.

Birçok dernekte gönüllü olarak faaliyetlere katılmaktadır.

Temmuz 2020 yılında DEVA Partisi Samsun Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirilmiştir.

Kebire Birer Türk 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştur.

Kebire Birer Türk evlidir ve Emine, Ahmet ve Metin'in annesidir.