Kaymakam silahla intihara kalkıştı! Durumu kritik! Alparslan Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yalova'nın Armutlu ilçesinde geçtiğimiz yıl Eylül ayında göreve başlayan evli ve 2 çocuk babası 45 yaşındaki Alparslan Kılıç kendi evinde beylik tabancası ile kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Kaymakam silahla intihara kalkıştı! Durumu kritik! Alparslan Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yalova'nın Armutlu ilçesinde geçtiğimiz yıl Eylül ayında göreve başlayan evli ve 2 çocuk babası 45 yaşındaki Alparslan Kılıç kendi evinde beylik tabancası ile kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Peki Alparslan Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında?

Evinde beylik tabancası ile kafasına ateş eden ve ağır yaralanan Kaymakam Alparslan Kılıç'ın durumunun kritik olduğu öğrenildi. Ağır yaralanan Alparslan Kılıç'ın evine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ALPARSLAN KILIÇ KİMDİR?

1977 Yılında Hollanda'da doğan Alparslan Kılıç İlk-Orta ve Lise Eğitimini Yozgat'ta tamamlarken Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Ardından Kaymakamlık mesleğine intisap etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Kılıç iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Alparslan Kılı. Sinop - GERZE, Aksaray - GÜLAĞAÇ ve Giresun - DOĞANKENT Kaymakam Vekilliğinde bulunurken  İngiltere'de dil eğitimi ve kamu yönetimi alanında çalışmalar da yapmıştır. Kaymakamlık kursunun bitiminin ardından Kayseri - AKKIŞLA, Ardahan - ÇILDIR, Edirne - HAVSA, Diyarbakır -Dicle ,Eskişehir -Sivrihisar Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuş ve 14 Şubat 2017 tarihinde Dicle Belediye Başkan Vekili olarak da görevlendirilmiştir. 

Etiketler: kaymakam intihar