Kamu Bankalarından Tüketicilere Büyük Destek: Günlük 13 TL'ye 10 Bin TL'lik Hizmet Sunulacak!

Ülkemizin en önemli kamu bankalarından olan Ziraat Bankası ve Vakıfbank, bayram dönüşünde de kutlamalara devam edileceğini açıkladı. Kamu bankaları, düşük faizli tüketici kredisi kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı. İşte Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan yeni kampanyalar…

Kamu Bankalarından Tüketicilere Büyük Destek: Günlük 13 TL'ye 10 Bin TL'lik Hizmet Sunulacak!

Artan ürün fiyatları sebebi ile nakde olan ihtiyaçları artan tüketicilere, Ziraat Bankası ve Vakıfbank’tan yeni tüketici kredisi kampanyaları haberi geldi. Kamu bankaları, yeni kampanyalarının ayrıntılarını paylaşarak örnek hesaplama tablolarını yayınladı.

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi Kampanyası 2022

Önde gelen kamu bankalarımızdan birisi olan Ziraat Bankası, yeni aya girilmesi ile birlikte geliştirmiş olduğu tüketici kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. Kredi kampanyasının üst limitinin başvuru sahibinin ödeme performansına göre belirleneceğini bildiren banka, azami vade sayısını 36 ay, başlangıç faiz oranını yüzde 1,79 olarak açıkladı. Söz konusu kampanyanın örnek hesaplama tablosu şu şekilde oluşturuldu:

  •          Kredi tutarı: 10 bin TL
  •          Vade sayısı: 36 ay
  •          Faiz oranı: Yüzde 1,79
  •          Aylık taksit tutarı: 407,45 TL

Vakıfbank Tüketici Kredisi Kampanyası 2022

Kamu Bankalarından Tüketicilere Büyük Destek: Günlük 13 TL'ye 10 Bin TL'lik Hizmet Sunulacak! - Resim : 1

Bir diğer kamu bankası olan Vakıfbank da temmuz ayına özel bir tüketici kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinde detayları paylaşılmış olan tüketici kredisi kampanyasının üst limiti 125 bin TL, başlangıç faiz oranı yüzde 1,55 ve azami vade sayısı 36 ay olarak belirlendi. Banka, ilgili kredi kampanyası kapsamında 3 ay taksit erteleme fırsatı sunacağını da bildirdi.

Vakıfbank, yeni tüketici kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

  •          Kredi tutarı: 100 bin TL
  •          Vade sayısı: 24 ay
  •          Faiz oranı: Yüzde 1,55
  •          Aylık taksit tutarı: 5.249,76 TL

Kamu Bankalarının Tüketici Kredisi Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından hizmete sunulan tüketici kredisi kampanyalarından yararlanmak isteyen vatandaşlar, bütçelerini hızlı bir şekilde toparlamak adına kredi kampanyalarına nasıl başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladılar. Bu doğrultuda yapılan araştırmalara cevap veren Ziraat Bankası, mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ve banka şubeleri aracılığı ile kredi başvurusu yapılabileceğini belirtti.

Vakıfbank’tan da kredi başvuru sürecine ilişkin ayrıntılı açıklamalar geldi. Kamu bankası mobil uygulama, internet bankacılığı ve banka şubeleri aracılığı ile kredi başvurularını kabul ettiğini, ek olarak SMS ile de kredi başvurusu yapılabileceğini belirtti. Banka, SMS başvurusu için sırası ile KREDİ, T.C. no, doğum tarihi, aylık gelir bilgilerinin aralarında birer boşluk bırakarak 5724’e kısa mesaj gönderilmesi gerektiğini bildirdi.