Kaan Yıldırım Yeni İmajı ile Görenleri Şaşırttı! Yakışıklı Oyuncuya Bir Bakan Tekrar Baktı!

Oyunculuktaki performansı ve özel hayatı ile son dönemlerin popüler ismi Kaan Yıldırım yine gündemde. Oyuncu GQ Türkiye dergisine özel objektifler karşısına geçti. Yıldırım'ın imaj değişimi ağızları açık bıraktı.

Kaan Yıldırım Yeni İmajı ile Görenleri Şaşırttı! Yakışıklı Oyuncuya Bir Bakan Tekrar Baktı!

Kaan Yıldırım bir dergi için özel olarak kameralar karşısında geçti. Oyuncu klasik tarzının dışına çıkarak verdiği pozlarda hayranlarından da büyük beğeni topladı. Yakışıklı oyuncunun imaj değişimi kadar fiziği de ilgi çekti. Fit görüntüsüyle hayranlarını mest etti. Hayranlarından "Çok iyi" yorumlar aldı.

Görüntüsü Hayranlarını Mest Etti!

Oyuncu Kaan Yıldırım 1986 İstanbul doğumludur. 1.80 boyunda olan 35 yaşındaki yakışıklı oyuncu efendi tavırları ve klasik imajıyla büyük bir hayran kitlesine sahip. GQ Türkiye dergisinin yaz ekine konuk olan Yıldırım yapılan çekimlerde takipçilerinden tam not aldı. Çekimlerde geriye taralı ve jöleli saçları yerine kıvırcık ve dağınık görüntü oluşturuldu. Bu yeni haline hayranları " Yakışıklım", "Her zamanki Coolluk" yorumlarında bulundu.

"Farklı ve Bambaşka…"

Kaan Yıldırım Yeni İmajı ile Görenleri Şaşırttı! Yakışıklı Oyuncuya Bir Bakan Tekrar Baktı! - Resim : 1

Çekimlerde kullanılan gömlek ve kravatını ilerleyen pozlarda çıkardı. Özel bir konsept ile tasarlanan dergi çekimleri GQ dergisi yaz sayısında yerini alacak. Dergi içerisinde oyuncuya dair şu ifadelerde oldukça dikkat çekti. "Kaan Yıldırım özel hayatı, canlandırdığı karakterler ile ve belki de tesadüfen farklı ve bambaşka bir izlenimi bulunuyor. Yazar Jack Kerouac'ın On The Road isimli kitabında geçen Dior karakterine ilhamla kendi hikayesini yazmaya devam ediyor."

Aniden Projeden Çekildi!

Oyuncu Atv'de yayınlanacak Hakime Hanım isimli dizide rol alacaktı. Başrol olması beklenirken çekimlerde de dikkat çeken ismin setten ayrıldığı açıklandı. Monu üzerine Kaan Yıldırım bir röportaj sırasında: "Henüz dizi için net bir görüşme söz konusu değildi" dedi. Halbuki bu sözleri ifade ederken Hakime Hanım dizisinin çekimleri sonuna doğru yaklaşıyordu ve ismi başrolü olarak geçiyordu. Pek çok kişiyi de şaşırtan bu açıklama sonrasında Kaan Yıldırım'ın gerçekten de projede yer almaktan vazgeçtiği duyuruldu.

Etiketler: kaan yıldırım