Hadise'nin Favorisiydi! Son Hali Herkesi Şaşırttı! Gören Tanıyamadı!

Bir dönem O Ses Türkiye yarışması ile popülerliği artan ve Hadisenin özel olarak ilgilenmesi ile daha çok ön plana çıkan isim Aziz Kiraz şaşırttı. Sosyal medya hesabı üzerinden son halini görenler şoka uğradı. Aradan 7 yıl geçti. Son halini paylaştığı o fotoğraflar…

Hadise'nin Favorisiydi! Son Hali Herkesi Şaşırttı! Gören Tanıyamadı!

Aziz Kiraz 1997 doğumludur. Erzurum'da dünyaya gelen yarışmacı ATV’de 2015 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştı. O dönemde jüri koltuğunda yer alan başta Hadise olmak üzere Seda Sayan, Murat Boz, Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk yer alıyordu. O dönemde programa damga vuran Aziz Kiraz henüz 17 yaşındaydı.

O Ses Türkiyede Hangi Dönem Yer Aldı?

Kiraz, O Ses Türkiye yarışmasına katılmış ve İsabel şarkısı ile herkesi büyülemişti. Gönüllerde ayrı bir yer tutan Aziz, Hadise tarafından da büyük bir ilgi görmüştü. O yıl şampiyonluğa doğru giderken Hadisenin takımında yerine almıştı. Program finale ulaştığında Hakan ve Gökhanın takımında yer alan Emre Sertkaya birinci olmuştu.

Yarışmada Hangi Şarkıları Seslendirdi?

Yarışmaya katıldığı 2015 döneminden beri aradan 7 yıl geçti.  Aziz Kiraz O Ses Türkiye yarışmasında İsabel şarkısı ile popüler oldu. Ardından “Üzdünüz Beni Yıllar”, “Araftayım”, “Kafama Sıkar Giderim” gibi dönemin popüler şarkılarına da seslendirmişti.

Aziz Kirazın o dönemden beri çocuk yaşta televizyon tarafından keşfedilen Aleyna Tilki ile de yakın arkadaşlığı bulunuyor.

Yarışmadan Sonra Single Çıkardı!

Hadise'nin Favorisiydi! Son Hali Herkesi Şaşırttı! Gören Tanıyamadı! - Resim : 1

Her ne kadar O Ses Türkiye yarışması ile ön plana çıksa da daha önce Kenan Doğulu’nun sunuculuğunu yaptığı ve “Kazanan” isimli yarışmaya katılmıştı. Katıldığı yarışmada her ne kadar birincilik ile zafer alamasa da halkın ve o dönem jürilerinin gönüllerinde taht kurmuştu.

Son Hali Görenleri Şaşırtıyor!

Yarışmada birinci olamasa da yarışma sonrasında bir single çıkardı. Aziz Kiraz'ın son hali ise görenleri şaşkına uğrattı. 17 yaşında yarışmaya katılan Kiraz şuanda 24 yaşında.Yıllar içindeki değişimi göz doldurdu!