Gönül Dağı’nın Yağmur’u kim? Yağmur’u kim oynuyor? Bade Arazlı kimdir? Bade Arazlı kaç yaşında? Bade Arazlı hangi dizilerde oynadı?

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Eylül ayında hayranlarıyla buluşacak olan Gönül Dağı dizisinde dikkat çeken karakterler bulunuyor. Gönül Dağı’nın yeni sezonunda Cemile ve Veysel’in kızı Yağmur’u Bade Arazlı da dikkat çekiyor. Peki, Gönül Dağı’nın Yağmur’u kim? Yağmur’u kim oynuyor? Bade Arazlı kimdir? Bade Arazlı kaç yaşında? Bade Arazlı hangi dizilerde oynadı? Bade Arazlı hangi filmde rol aldı?

Gönül Dağı’nın Yağmur’u kim? Yağmur’u kim oynuyor? Bade Arazlı kimdir? Bade Arazlı kaç yaşında? Bade Arazlı hangi dizilerde oynadı?

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın yeni sezonunda Cemile ve Veysel’in kızı Yağmur’u Bade Arazlı canlandıracak. Genç oyuncu, daha önce Bir Zamanlar Kıbrıs, Maria ile Mustafa ve Gülümse Kaderine gibi dizilerde rol almıştı. 

Gönül Dağı, TRT 1’de yayınlanan bir aile, dram, komedi ve romantik türündeki dizi. Dizi, bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatıyor. Küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor. Dizinin senaryosu Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden esinlenerek yazılmıştır. Dizinin başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Dizinin yeni sezonu 15 Eylül’de başlayacak.

Bade Arazlı kimdir?

Bade Arazlı, 8 yaşında bir çocuk oyuncudur.

Bade Arazlı kaç yaşında?

Bade Arazlı, 2023 yılı itibarıyla 8 yaşındadır.

Gönül Dağı’nın Yağmur’u kim? Yağmur’u kim oynuyor? Bade Arazlı kimdir? Bade Arazlı kaç yaşında? Bade Arazlı hangi dizilerde oynadı? - Resim : 1

Bade Arazlı hangi dizilerde oynadı?

Bade Arazlı, Maria ile Mustafa, Bir Zamanlar Kıbrıs, Gülümse Kaderine, Başım Belada gibi dizilerde oynadı.

Bade Arazlı hangi filmde rol aldı?

Bade Arazlı, 49 adlı sinema filminde rol aldı.

Bade Arazlı Gönül Dağı’nda hangi karakteri canlandırıyor?

Bade Arazlı, Gönül Dağı’nda Cemile ve Veysel’in kızı Yağmur’u canlandırıyor.

Gönül Dağı’nın Yağmur’u kim? Yağmur’u kim oynuyor? Bade Arazlı kimdir? Bade Arazlı kaç yaşında? Bade Arazlı hangi dizilerde oynadı? - Resim : 2

Bade Arazlı Kimdir?

Bade Arazlı, 2 Mart 2015 tarihinde İstanbul’da doğdu. Ortaokul eğitimini sürdüren Bade, ailesinin teşvikiyle oyunculuğa başladı. Reklam projeleriyle kariyerine start veren Bade, ilk dizi deneyimini 2020 yılında Maria ile Mustafa dizisinde Küçük Maria karakteriyle yaşadı. Ardından Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Mine rolünü üstlendi. 2022 yılında Gülümse Kaderine dizisinde kimsesiz bir çocuğu canlandırdı. Aynı yıl Başım Belada dizisinde Işıl Varlı karakterine hayat verdi. 2023 yılında ise 49 adlı sinema filminde rol aldı.

Gönül Dağı’nda Yağmur Karakteri

Gönül Dağı, yeni sezonda yaklaşık sekiz yıl sonrasından devam edecek ve bu süreçte yaşanılan değişimler, oyuncu kadrosuna da yansıdı. Örneğin, Zahide karakterini canlandıran Ecem Özkaya diziden ayrıldı ve yerine altı yeni oyuncu katıldı. Bade Arazlı’nın hayat vereceği Yağmur karakteri de bu değişimin bir parçası. Cemile ve Veysel’in kızı olan Yağmur, 8 yılın ardından büyümüş ve şimdi karakteri canlandıracak olan Bade, bu sürecin etkilerini izleyiciye yansıtacak. Gönül Dağı, yeni sezonda 15 Eylül’de Star TV’de başlayacak. Dizinin hayranları, Ferit ve Seyran’ın (Afra Saraçoğlu) aşkının nasıl devam edeceğini merakla bekliyor.

Gönül Dağı’nın Yağmur’u kim? Yağmur’u kim oynuyor? Bade Arazlı kimdir? Bade Arazlı kaç yaşında? Bade Arazlı hangi dizilerde oynadı? - Resim : 3

Gönül Dağı’nda Cemile ve Veysel’in kızı Yağmur’unun Instagram'ı ne?

Gönül Dağı’nda Cemile ve Veysel’in kızı Yağmur’un instagram'ı adresi: @badearazli