Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turunda Molde'yi Mağlup Etti

Türk futbolunun köklü temsilcisi Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç ekibi Molde ile karşılaştı. Deplasmanda oynanan mücadelede Galatasaray, son dakikada bulduğu golle Molde'yi 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turunda Molde'yi Mağlup Etti

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Molde ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Aker Stadyumu'nda oynanan ve İngiliz hakem Anthony Taylor'ın düdük çaldığı maçı temsilcimiz 3-2 kazandı ve rövanş öncesi avantaj yakaladı.

MOLDE HIZLI BAŞLADI, ICARDI CEVAP VERDİ

Ev sahibi Molde, maça hızlı başlayan taraf oldu. 6. dakikada kullanılan köşe vuruşunda iyi yükselen Ellingsen, topu köşede ağlarımızla buluşturdu. İlk bölümdeki Molde baskısını Muslera'nınh kurtarışlarıyla atlatan Galatasaray, 25. dakikada Sergio Oliveira'nın frikikten attığı golle eşitliği yakaladı. 29. dakikada Mauro Icardi, harika golüyle takımını 2-1 öne geçirdi.

GOL VAR'A TAKILDI

Galatasaray 43. dakikada Yunus Akgün ile 3. golü buldu ancak VAR incelemesine takıldı. Pozisyonu izleme daveti alan Taylor, pozisyon başlangıcında Mertens'in rakibine faulünü tespit etti ve golü iptal etti. Galatasaray, ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

MIDTSJO SON SÖZÜ SÖYLEDİ

İkinci yarıya da hızlı başlayan Molde oldu. Ev sahibi ekip, 56. dakikada Haugen ile 2-2 eşitliği yakaladı. Galatasaray, 90+3. dakikada Icardi'nin asistinde Midtsjö'nün attığı golle 3-2 öne geçti ve maç bu skorla sona erdi.

RÖVANŞ 29 AĞUSTOS'TA

Turu geçen ve gruplara kalan taraf, 29 Ağustos Salı günü, RAMS Park'ta oynanacak rövanş maçında belli olacak.

Etiketler: Galataasaray