Nebahat Çehre'den Bihter’e anma mesajı: Seni çok özlüyoruz kızım

Bir dönem gündeme damgası vuran Aşk-ı Memnu dizisi bu yaz tekrar bölümleriyle tekrardan ekranlarda. Her yayınlanmasında rekor izlenme sayısına ulaşan ve gündemden düşmeyen Aşk-ı Memnu dizisi bu defada Nebahat Çehre’nin paylaşımıyla gündeme geldi. Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs Yöreoğlu karakterine can veren usta oyuncu Nebahat Çehre de dizi karakterlerinden Bihter için anma mesajı paylaştı. Çehre yaptığı paylaşımda, "Bihter Ziyagil seni çok özlüyoruz kızım" ifadelerini kullandı.

Nebahat Çehre'den Bihter’e anma mesajı: Seni çok özlüyoruz kızım

Başrollerini Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre'nin paylaştığı Türk televizyonlarına damga vuran "Aşk-ı Memnu", 2008-2010 yılları arasında izleyiciyle buluşmuştu.

Nebahat Çehre'den Bihter’e anma mesajı: Seni çok özlüyoruz kızım - Resim : 1

Gerek senaryosu, gerek oyuncu kadrosuyla çok beğenilen dizi, 24 Haziran 2010'da final yaptı.
 

Nebahat Çehre'den Bihter’e anma mesajı: Seni çok özlüyoruz kızım - Resim : 2
Final bölümünde, aşkı ve evliliği arasında kalan Bihter Ziyagil, intihar ederek hayatına son verdi. Ziyagil'in ölümü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
 Nebahat Çehre'den Bihter’e anma mesajı: Seni çok özlüyoruz kızım - Resim : 3
Bihter Ziyagil her ölüm yıl dönümünde anılmaya devam ediliyor. Dizide Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Nebahat Çehre de Bihter Ziyagil'i andı.

Nebahat Çehre'den Bihter’e anma mesajı: Seni çok özlüyoruz kızım - Resim : 4

'ELVEDA KIZIM'

Instagram hesabından paylaşım yapan Çehre, "Bir kitaptan okuduğum sözlerle elveda kızım: Sessizlikle nasıl konuşulur şimdi onu öğreniyorum...Bihter Ziyagil seni çok özlüyoruz kızım" ifadelerini kullandı.

Nebahat Çehre'den Bihter’e anma mesajı: Seni çok özlüyoruz kızım - Resim : 5

TEKRAR BÖLÜMLERİ BU YAZ YİNE EKRANLARDA

İzleyicinin diziye olan ilgisi yıllar geçmesine karşılık azalmadı. Dizi her yaz olduğu gibi bu yaz da televizyon ekranlarından tekrar bölümleriyle izleyiciyle buluşacak.