Fenerbahçe Transfer Bombasını Patlattı! Galatasaray'ın İstediği Yıldız Kaleciyi İstanbul'a Getiriyor

Fenerbahçe, Altay Bayındır'a son dönemde artan eleştirilerin ardından yeni bir kaleci arayışına girdi. Sarı-Lacivertliler, Livakovic'i transfer gündemine aldı ve transfer konusunda olumlu gelişmeler yaşandı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Transfer Bombasını Patlattı! Galatasaray'ın İstediği Yıldız Kaleciyi İstanbul'a Getiriyor

Süper Lig'de transfer temasları hız kesmeden sürerken, Fenerbahçe bu sezon gerçekleştirdiği transferlerle en dikkat çeken kulüplerden biri oldu. Sarı-Lacivertli takım için transfer söylentileri ise gündemdeki yerini koruyor.

Fenerbahçe, son zamanlarda beklenen performansın altında kalan kaleci Altay Bayındır'a alternatif arayışlarını sürdürüyordu. Bu arayışlar sonucunda, Hırvat kaleci Dominik Livakovic ismi listenin başına geçmişti.

5 YILLIK ANLAŞMA

Fenerbahçe Transfer Bombasını Patlattı! Galatasaray'ın İstediği Yıldız Kaleciyi İstanbul'a Getiriyor - Resim : 2

Tecrübeli eldiven ile uzun süredir temas halinde olan yönetim, transferde mutlu sona ulaşırken, Hırvat kalecini Sarı-Lacivertliler'e 5 yıllığına imza atacağı iddia edildi. Hatta oyuncunun çarşamba günü İstanbul'a geleceği de gelen bilgiler arasında.


SAĞLIK KONTROLLERİNDEN SONRA İMZA

Fenerbahçe Transfer Bombasını Patlattı! Galatasaray'ın İstediği Yıldız Kaleciyi İstanbul'a Getiriyor - Resim : 3

Çarşamba akşamı Türkiye'ye gelecek olan Livakovic, sağlık testinden geçirilecek. Tetkiklerin tamamlanmasının ardından 28 yaşındaki kaleciyle 5 yıllık resmi sözleşme imzalanacak. Livakovic'in gelmesiyle Altay Bayındır'ın takımdan ayrılması gündeme gelebilir. Oyuncuya bazı takımlardan teklifler olduğu biliniyor.