Fenerbahçe, Konferans Ligi'ndeki yeni rakibi belli oldu! İşte FB'nin yeni rakibi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme Turlarındaki rakiplerini tek tek eleyen Fenerbahçe, evinde 3-1 yendiği Maribor ile rövanş müsabakasında karşı karşıya geliyor. Ljudski Vrt Stadyumu'nda oynanacak mücadeleye avantajla çıkacak sarı-lacivertliler, maçı kazanması halinde bir üst tura yükselecek. Peki, Fenerbahçe maçı kazanırsa sonraki turdaki rakibi kim olacak? Fenerbahçe yenilirse ne olur?

Fenerbahçe, Konferans Ligi'ndeki yeni rakibi belli oldu! İşte FB'nin yeni rakibi

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 3. Ön Eleme Turu'ndaki rövanç maçında Slovenya temsilcisi Maribor'a konuk olacağı karşılaşmaya yalnızca saatler kaldı. 2. turdaki Zimbru eşleşmesinden zaferle ayrılan Fenerbahçe, 3. turda Maribor ile oynadığı ilk maçı 3-1'lik skorla kazanmıştı. İç sahasında aldığı galibiyetin ardından Slovenya'da skor avantajı ile sahaya çıkacak Fenerbahçe, bu eşleşmeden de galibiyetle ayrılması durumda play-off'lara katılmaya hak kazanacak. Peki, Fenerbahçe Konferans Ligi'nden elenirse ne olacak? Fenerbahçe, 3. ön eleme turunu kazanırsa muhtemel rakipleri kim olacak? Maribor Fenerbahçe'yi yenerse kim tur atlar? İşte tüm merak edilenler...

MARIBOR - FENERBAHÇE RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Maribor - Fenerbahçe rövanş maçı bugün (17 Ağustos Perşembe) saat 21.15'de başlayacak. Ljudski Vrt Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı Portekiz Futbol Federasyonu hakemlerinden Fabio Verissimo yönetecek. Müsabakada yardımcı hakem olarak, Rui Teixeira ve Pedro Nuno De Sá Martins görev yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Antonio Emanuel Carvalho Nobre olacak. UEFA Konferans Ligi'ndeki dev karşılaşma, ülkemizde TRT Spor'dan canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek. UEFA Konferans Ligi'ndeki dev karşılaşma, ülkemizde S Sport Plus'tan canlı olarak ekranlara gelecek.

 

FENERBAHÇE MARIBOR'A YENİLİRSE NE OLUR?

Fenerbahçe, bu akşam oynanacak rövanş müsabakasında 3 veya daha fazla farkla Maribor'a kaybederse UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda edecek.

MARIBOR FENERBAHÇE'Yİ YENERSE KİM TUR ATLAR?

Fenerbahçe, Maribor ile evinde karşı karşıya geldiği ilk mücadeleyi 3-1'lik skorla kazanmıştı. Fenerbahçe,  bu gece oynanacak karşılaşmada 1-0'lık skorla yenilse dahi play-off'lara yükselen taraf olacak. Maribor'un tur atlaması için Fenerbahçe'yi en az 3 farkla yenmesi gerekiyor.

 

FENERBAHÇE TUR ATLARSA PLAY-OFF'LARDAKİ MUHTEMELER RAKİPLERİ KİM?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Slovenya temsilcisi Maribor'u yenmesi halinde play-off'larda Twente (Hollanda) - Riga (Letonya) eşleşmesinin galibi ile eşleşecek ve büyük ihtimalle Twente olacak.

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ'NDE PLAY-OFF KARŞILAŞMALARI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki play-off mücadelerinde; ilk maçlar 24 Ağustos'ta, rövanş maçları ise 31 Ağustos'ta oynanacak.

Etiketler: Fenerbahçe