Evde bakım maaşı yatan iller listesi belli oldu: 14 Temmuz 2023 evde bakım maaşı ne zaman yattı? Evde bakım maaşı ne paralarına ne kadar zam yapıldı?

Memur ve emeklilere yapılan zamlardan sonra evde bakım ücretlerinde de zamlı oranları beli oldu. 2023 Temmuz ayı evde bakım maaş ne kadar yattı? Evde bakım maaşları Temmuz 2023 ne zaman yatmaya başladı?

Evde bakım maaşı yatan iller listesi belli oldu: 14 Temmuz 2023 evde bakım maaşı ne zaman yattı? Evde bakım maaşı ne paralarına ne kadar zam yapıldı?

Evinde hasta, engelli ya da yaşlı vatandaşlara ödenen evde bakım maaşları 14 Temmuz Cuma günü yattı mı sorusu merak konusu oldu. Memur ve emekliye gelen zamdan evde bakım maaşı alanlardan da yararlanacak. Buna göre evde bakım maaşları temmuz zamlı kaç para oldu, hangi illerde yattı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evde bakıma muhtaç kimselere ve ailelerine destek olmak amacıyla her ay ödeme gerçekleştiriliyor. Temmuz ayının ilk haftası geride kalırken evde bakım maaşı detayları merak konusu oldu? Peki Temmuz ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi! Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak?

Evde bakım maaşı sorgulama ekranı yeni zamlarla birlikte gündemde yer alıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evde bakıma muhtaç kimselere ve ailelerine destek olmak amacıyla her ay ödeme gerçekleştiriliyor.

EVDE BAKIM AYLIĞI TEMMUZ ÖDEMESİ BAŞLADI MI?

Evde bakım aylığı, Temmuz ayı ödemeleri henüz başlamadı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evde bakım maaşları her ayın 15’i ile 31’i arasında hesaplara aktarılır.

Evde bakım aylığı 2023 Ocak ayından itibaren 4 bin 337 TL oldu. Memur zammının yasalaşması ve Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından evde bakım maaşı ödemeleri zamlanacak.

Evde bakım maaşı ödemelerine ilişkin resmi açıklama geldiğinde detaylar haberimize eklenecektir.

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

Evde bakım maaşı farklı tarihlerde yattığından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ödeme sorgulama ekranı bulunuyor.

E-devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile beraber sisteme giriş yapan kullanıcılar, “ Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" sayfasından evde bakım aylığı ödemesinin yatıp yatmadığını öğrenebilir.

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER GÜNCEL LİSTESİ SORGULAMA...