Emekliye özel düşük faizli 100 bin TL kredi teklifi geldi! 90 gün ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılacak?

DenizBank emekli için 3 ay geri ödemesiz kredi kampanyasını duyurdu. Acil nakit ihtiyacı bulunan emeklinin düşük faiz oranları ile krediye ulaşabilmesi kolaylaşıyor. Kampanya sürecine dair detaylar haberimizde…

Emekliye özel düşük faizli 100 bin TL kredi teklifi geldi! 90 gün ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılacak?

Bankalar emeklilere yönelik sunduğu tekliflerle klasik süreçten daha farklı avantaj elde edebilmeyi sağlıyor. Bu süreçte emekliye ödenen promosyon teklifinin yanı sıra sunulan düşük faizli kredi teklifleri de dikkat çekiyor.

Denizbank 100.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara özel 3 ay geri ödemesiz kredi kampanyasını duyurdu. 90 gün boyunca ödeme yapılmadan kullanılmaya başlanan kredi düşük faiz oranı ile de destekleniyor.

DENİZBANK EMEKLİLİK KREDİSİ NEDİR?

EYT yasa tasarısının sonuca ulaşmaya başlayacağı bu günlerde Denizbank emeklilerin yanında oluyor. Yıl sonuna kadar geçerli kampanya kapsamında SGK prim borcu olanlar rahatlıkla emeklilik sürecine geçiş yapabiliyor. Kredi ödemesi kapsamında avantajlı faiz oranları 36 ay vade fırsatı ile geri ödenebiliyor. Üstelik herhangi bir şekilde kefil talep edilmiyor.

DENİZBANK EMEKLİLİK KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

DenizBank'ın sunduğu 100.000 TL kredi teklifinden düşük faiz oranı ile yararlanabilmek için banka müşterisi olmak gerekiyor. Alınacak olan maaşın banka hesabına kayıtlı olması ve aylık düzenli olarak bankadan alınması gereklidir. 24 ay vadeli kredi Denizbank şubelerine gidilerek yapılacak başvuru sonrası hesaba tanımlanıyor.

İsteğe göre sms ile başvuru yapılabiliyor. Bunun için cep telefonunun mesaj kısmına TC kimlik numarası yazılıp bir boşluk bırakılmalı doğum tarihi, gün/ ay/ yıl olarak yazılmalı 3280'e kısa mesaj olarak gönderilmelidir.

DENİZBANK EMEKLİLİK KREDİSİ ÖDEMELERİ NASIL OLACAK?

Emekliye özel düşük faizli 100 bin TL kredi teklifi geldi! 90 gün ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılacak? - Resim : 1

DenizBank emekliye özel sunulan ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuruda bulunmak isteyenlerin 90 gün sonra ödeme yapmaya başlaması mümkün oluyor. Konu üzerine detaylı bilgi almak isteyenlerin Denizbank şubelerine giderek destek almaları ya da DenizBank müşteri hizmetleri hattını arayarak konu üzerine detaylı bilgi almaları mümkündür.

DENİZBANK EMEKLİLİK KREDİSİ BAŞVURU EVRAKLARI NELERDİR?

DenizBank'ın emekli için sunmuş olduğu özel kampanya üzerine yapılacak başvurular için gerekli olan evraklar arasında şunlar yer alıyor:

  • Kredi başvuru formu

  • Gelir belgesi

  • Başvuracak kişinin nüfus cüzdanı ve fotokopisi

  • Son aylarda gelen faturanın örneği

  • İkametgah belgesi

  • SGK prim borcu yazı örneği