Emekliye 10 bin lira ödemeler hemen hesaba geçiyor! Bu bankadan başvuru yapmak yetiyor! Aylık taksit sadece 960 TL!

Emeklinin artan nakit ihtiyacına yönelik ödemeler devam ediyor. Bir bankadan daha uygun oranlarla emeklilere ihtiyaç kredisi verilecek. Emeklinin cebini rahatlatacak kredi fırsatı…

Emekliye 10 bin lira ödemeler hemen hesaba geçiyor! Bu bankadan başvuru yapmak yetiyor! Aylık taksit sadece 960 TL!

Milyonlarca emekli Ocak ayında gelecek maaş zammını beklerken 2022 yılının son aylarında artan ihtiyaçları için kredi fırsatlarının araştırmaya başladılar. Avantajlı oranlarla duyurulan birçok kredi fırsatı ile emeklinin nakit ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.

Düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri ile kullandırılacak kredi ile acil nakit arayanlara özel çözümler sunuluyor. 36 aya kadar vade seçenekleri ile aylık sadece 960 TL taksit ödemesi yaparak nakit kredi fırsatından yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.

EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Emekliye 10 bin lira ödemeler hemen hesaba geçiyor! Bu bankadan başvuru yapmak yetiyor! Aylık taksit sadece 960 TL! - Resim : 1

Emeklinin acil nakit ihtiyaçlarına yönelik bankalardan avantajlı oranlar duyurulmaya başladı. Emekli promosyon fırsatlarının ardından gelen kredi fırsatları da yıl bitmeden nakit ihtiyacı olanların cebini rahatlatmayı hedefliyor.

TEB’den Emekliye Özel Kredi kampanyası kapsamında emekli maaşını TEB’den alan veya emekli maaşını taşıyan müşterilere özel yüzde 1,79’dan başlayan faiz oranları ile kredi sunulacak. 36 aya kadar vade seçenekleri ile sunulan kredi ile emeklinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaları hedefleniyor. Uygun faiz oranları ve geri ödeme seçenekleri ile sunulan kredi kampanyası sayesinde emeklinin rahat bir nefes alması hedefleniyor. Emekli maaşını TEB’den alan veya taşımayı taahhüt eden tüm vatandaşların yararlanması sağlanacak.

EMEKLİYE 10 BİN LİRA İHTİYAÇ KREDİSİ

10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekliler için en uygun oranlar sunulmaya devam ediyor. TEB’den yapılan kampanya duyurusu kapsamında emeklinin cebini rahatlatacak avantajlı oranlar uygulanmaya devam ediyor. TEB’den Emekli Kredisi Kampanyası kapsamında örnek ödeme tablosunda yer alan oranlara göre, 10.000 TL kredi için 12 ay vade ve yüzde 1,79 faiz oranları geçerli olacak. Bu kapsamda belirlenen aylık taksit oranı ise yine örnek ödeme tablosuna göre 960 TL olarak belirlenmiştir.

Düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle kullandırılan kredi ile emeklilerin TEB’den ihtiyaç kredisi desteği alması sağlanacak. Maaşını TEB’den alan veya taşıyanlar bu kampanyadan yararlanabilecekler.

Etiketler: emekli, ihtiyaç kredisi, teb