Emekli maaşını taşımazsanız çok üzülebilirsiniz! Akbank, emekli promosyonlarını artırdı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor, 7.000 TL hesaba yatıyor

Emeklilere pek çok ayrıcalık sunan Akbank isimli özel banka, şimdi de emeklilere ödediği promosyon tutarlarını artırdı. Yeni promosyon tutarlarını duyuran Akbank, maaşını taşıyacak olan emeklilere 30 Kasım’a kadar süre verdi.

Emekli maaşını taşımazsanız çok üzülebilirsiniz! Akbank, emekli promosyonlarını artırdı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor, 7.000 TL hesaba yatıyor

Şimdilerde pek çok emeklinin banka seçerken dikkate aldığı emekli banka promosyonlarına ilişkin gelişmeler, tüm Türkiye’nin gündemine oturur hale geldi. Kendi çatısı altından emekli olan SSK (4A), Bağ-Kur (4B) ve Emekli Sandığı (4C) emeklileri için harekete geçen Sosyal Güvenlik Kurumu ya da kısa adıyla SGK, geçtiğimiz yıllarda bankalar ile bir anlaşmaya varmıştı. SGK’nın bu anlaşmasında imzalanan yeni protokol, emekli promosyonlarını artırdı.

Yeni promosyon anlaşması kapsamında yer alan ve SGK ile protokolünü bir kez daha uzatan Akbank, anlaşma sonrasında maaş baremlerini ve bu maaş baremlerine karşılık gelen promosyon ödemesi tutarlarını güncelledi. Bu kapsamda yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar arasına adını yazdıran Akbank, kasım ayında emekli müşterilerine ödeyeceği promosyonları açıkladı.

AKBANK, PROMOSYONLARDA ARTIŞA GİTTİ

Emekli maaşını taşımazsanız çok üzülebilirsiniz! Akbank, emekli promosyonlarını artırdı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor, 7.000 TL hesaba yatıyor - Resim : 1

Emekli promosyonlarını emekli maaşını bankasına üç yıl maaş alma şartıyla taşıyan herkese veren Akbank, promosyon tutarlarını artırdığını duyurdu. 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle güncel promosyon tutarlarından ödemeler gerçekleştiren Akbank, maaşa göre değişmekle birlikte promosyon ödemelerini 7.000 TL’ye çıkardı. Öte yandan Akbank, hangi maaş aralığına ne kadar promosyon ödemesi gerçekleştireceğini de duyurdu.

Emekli maaşının tutarına göre promosyon ödeyen bankalardan biri olan Akbank, yeni promosyon tutarlarını kasım ayının başı itibariyle duyurdu. Buna göre emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilere (3.500 TL hariç olmak üzere) 4.200 TL promosyon ödemesi gerçekleştirecek olan Akbank, 3.500 TL ile 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında maaş alan emeklilere 4.850 TL; 7.500 TL ile 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında maaş alan emeklilere 6.250 TL; 10.000 TL'nin üzerinde maaş alan emeklilere ise 7.000 TL promosyon ödemesi yapacağını ilan etti.

AKBANK, PROMOSYONLARDAN YARARLANABİLECEK SON GÜNÜ BELİRLEDİ

Emeklilere özel pek çok avantaj sunmasıyla dikkat çeken Akbank, yüksek promosyon ödemelerinden yararlanılabilecek olan son günü de açıkladı. Bu kapsamda 30 Kasım 2022 tarihine kadar maaş taşıma şartı koyan Akbank, maaş taşıma kanallarını da kamuoyu ile paylaştı.

Akbank’tan gelen duyuruya göre, maaşlarını ATM’lerden dijital bankacılık şubelerine kadar Akbank’ın tüm hizmet noktalarından taşıyabilecek olan vatandaşların aynı zamanda e-Devlet Kapısı içerisinden de maaş taşıma işlemi yapabileceği öğrenildi.