Efsane grup Hepsi'nin üyesinden flaş açıklama Yasemin Yürük, Hepsi Grubu'nun yeniden bir araya gelip gelmeyeceğini resmen açıkladı!

2000’li yılların başında müzik piyasasına adım atan 4 genç kadın olarak kendilerine hayran bırakan Hepsi Grubu üyeleri, bir süre sonra ayrılma kararı almıştı. Grup üyelerinden Gülçin’in ayrılışı ile gündeme gelen Hepsi, bir süre sonra şarkı çıkarmayı bıraktı. Yıllar sonra tek başına müzik piyasasına dönen Yasemin Yürük, konuya ilişkin bir açıklama yaptı. İşte Yürük’ün grup açıklamaları…

Efsane grup Hepsi'nin üyesinden flaş açıklama Yasemin Yürük, Hepsi Grubu'nun yeniden bir araya gelip gelmeyeceğini resmen açıkladı!

2005 yılında “Bir” ismini verdikleri albümleri ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan ve seslendirdikleri şarkıların yanı sıra sahne performansları ile de dikkat çekmeyi başaran Hepsi Grubu, kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine hitap etmeyi başarmıştı. 7’den 77’ye herkes tarafından dinlenmeyi başaran ünlü grup, bir süre sonra yapımcıların da dikkatlerini çekmeyi başardı ve “Hepsi” isimli bir dizide rol aldı.

Dışarıdan bakıldığı zaman hepsinin eğitimli olduğu gözle görülebilen Hepsi Grubu üyeleri, tatlı dilleri ve birbirleri ile olan uyumları ile de herkes tarafından takdir görmeyi başardı. 2015 yılına kadar adlarından söz ettirmeyi başaran ancak son dönemlerinde grup üyelerinden olan Gülçin Ergül’ün ayrılışı ile dikkatleri üzerine çeken Hepsi Grubu, bir süre sonra müzik piyasasından çekilme kararı aldı.

Gülçin Ergül ile uzun bir süre boyunca küs kalan grubun diğer üyeleri Yasemin, Cemre ve Eren, dostluklarını sürdürmeyi başardı. Yıllar içerisinde rotalarını hayatın farklı alanlarına çeviren 4 genç kadından yalnızca Gülçin müzik piyasasında tutunabildi.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen Yasemin Yürük, müzik piyasasına tek başına dönme kararı aldığını ve ilk şarkısının çıktığını belirtti. 30 yıl sonra bir araya gelen İzel- Çelik- Ercan 3’lüsünün hatırladığı Yasemin Yürük, Grup Hepsi’nin birleşmesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

TEK BAŞINA DÖNDÜ!

Efsane grup Hepsi'nin üyesinden flaş açıklama Yasemin Yürük, Hepsi Grubu'nun yeniden bir araya gelip gelmeyeceğini resmen açıkladı! - Resim : 1

Müzik sektöründen çekildikten sonra kendisini spora veren ve kaslı vücudu ile işini ne kadar iyi yaptığını kanıtlayan Yasemin Yürük, yıllar sonra müzik piyasasına döndü. Bu sefer tek başına bir şarkı çıkaran Yürük, olayın çok ani geliştiğini belirtti.

GRUP HEPSİ BİRLEŞİR Mİ?

Eren ve Cemre’nin çocukları olduğunu ve Hepsi’nin birleşmesinin söz konusu olmadığını belirten Yasemin, bu açıklaması ile grubun hayranlarını oldukça üzdü.

“GÜLÇİN İLE BİRLEŞMEM MÜMKÜN DEĞİL!”

Gülçin’in tek başına devam ettiğini belirten Yasemin Yürük, Gülçin ile birleşmesinin mümkün olmadığını belirtti.