Dönence 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Özgür ve Gece’nin samimi anları!

Dönence dizisinin 10. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Kanal D’nin sevilen dizisi Dönence, 12 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde Özgür ve Gece arasında yakınlaşma yaşanacak.

Sitene Ekle

Dönence dizisinin 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Dönence dizisinin 9. bölümünde Harun ve Miro’nun Gece’ye kurduğu tuzak sonucu sosyal medyada videoları yayınlanan Gece ve Gülce, bu sorunla baş etmeye çalışmıştı. Özgür ve arkadaşları ise bir plan yaparak gerçekleri ortaya çıkarmak adına asıl videoyu ele geçirmeye çalışmış, ancak bu iş düşündükleri kadar kolay olmamıştı. Bu sırada Harun, planlarına bir yenisini daha ekleyerek Gülce’yi ailesinden almak için sosyal hizmetlere ihbar etmişti. Ceren ise kendisine çarpanın Miro olduğunu öğrenmişti.

Dönence dizisinin 10. bölüm fragmanında ise Özgür ve Gece arasında samimi anlar yaşanacak. Özgür, mutfakta çalıştığı anda parmağını kesince Gece, onun parmağına pansuman yapacak. Özgür ve Gece bu sırada birbirlerinin gözlerine sevgiyle bakacaklar. Öte yandan Gülce’nin ailesinde ayrılma durumu annesi ve babasını kahredecek. Tüm bunlar yaşanırken Gece, İstanbul’a Konservatuar sınavlarına gideceğini söyleyecek. Peki, Gece Özgür’ü ve ailesini bırakıp İstanbul’a gidecek mi?

Dönence dizisinin merakla beklenen yeni bölümü 12 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D’de!

Dönence 10. Bölüm Fragmanı | Özgür ve Gece’nin Samimi Anları

Dönence dizisinin 10. bölüm fragmanında Özgür ve Gece arasında yakınlaşma yaşanacak. Gece, Özgür’ün parmağına pansuman yaparken birbirlerine sevgi dolu bakışlar atacaklar.

Dönence 10. Bölüm Fragmanı | Gülce Ailesinden Ayrılacak mı?

Dönence dizisinin 10. bölüm fragmanında Harun’un planları devreye girecek ve Gülce’yi ailesinden almak için sosyal hizmetlere ihbar edecek. Gülce’nin ailesi bu duruma nasıl tepki verecek?

Dönence 10. Bölüm Fragmanı | Gece İstanbul’a Gidiyor mu?

Dönence dizisinin 10. bölüm fragmanında Gece, İstanbul’a Konservatuar sınavlarına gideceğini söyleyecek. Gece, Özgür’ü ve ailesini bırakarak hayallerinin peşinden mi gidecek?