Çanakkale'yi tehdit eden felaket Yalova, Sakarya, İstanbul, Düzce ve Kocaeli'yi de etkileyecek

Son gelen bilgilere göre, Yalova, Sakarya, İstanbul, Düzce ve Kocaeli gibi illerden başlayarak Çanakkale'yi vurması beklenen büyük bir felaket geliyor. Uzmanlar, bu felaketin büyük kuvvetle yaklaştığını ve hızla büyüyerek etkisini artırabileceğini belirtiyor.

Çanakkale'yi tehdit eden felaket Yalova, Sakarya, İstanbul, Düzce ve Kocaeli'yi de etkileyecek

Eyyam-o Bahur sıcaklarının yoğun hissedildiği Marmara Bölgesi için yeni uyarı geldi. Uzman isim Kerem Ökten bu sefer başka bir haber verdi. Düzce, Sakarya, Kocaeli, Yalova ve İstanbul için yeni tehlike yapıda. Bu kez çok kuvvetli…

Hayatı felç eden sıcaklar etkisini gün geçtikçe artırmaya başladı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Düzce gibi Marmara bölgesindeki illere yönelik önemli bir haber paylaştı. Tarih veren Ökten, şiddetin gün geçtikçe daha etkili olacağını duyurdu. Ama o tarihte suları çıkmayın,

KUVVETLİ RÜZGAR GELİYOR

Paylaşımlarıyla hava durumu bilgileri aktaran Ökten, “Marmara bölgesinde rüzgarlar yine kuvvetleniyor ve özellikle İstanbul’da etkili olacak” dedi.

ÇANAKKALE’Yİ OLUMSUZ ETKİLEYECEK

Ayrıca, Çanakkale için ise olumsuz bir haber verdiğini belirten Ökten, rüzgarların uzun süre boyunca etkili olacağını ve umarım yangının bir an önce kontrol altına alınacağını dile getirdi.

Bu önemli haber, özellikle İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Düzce gibi Marmara bölgesindeki illerde yaşayanları etkileyecek. Halkın meteoroloji uyarılarına dikkat etmeleri ve gerekli önlemleri almaları önemlidir.