Bu kampanya olacak iş değil! Fiat Egea modellerine devlet bankasından destek geldi

Sıfır otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara Vakıfbank'tan müjdeli haber geldi. Vakıfbank'ın duyurusunda Egea sahibi olacak olan kişilere araç tutarın yarısını devlet bankası vereceği bildirildi.

Bu kampanya olacak iş değil! Fiat Egea modellerine devlet bankasından destek geldi

Sıfır km otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar için müjde niteliğinde bir haber geldi. Fiat Egea modellerinde geçerli olan bu kampanya ile alacağınız aracın yarı fiyatı devlet tarafından verilecek.

Son dönemlerde otomobil fiyatlarında yaşanan büyük artış nedeniyle vatandaşlar sıfır km otomobilleri satın alamıyor. Bu nedenle de pek çok kişi ya ikinci el modellere yöneliyor, ya da araç alma planlarını erteliyor.

Sıfır km otomobil fiyatlarındaki artış sebebiyle vatandaşların araç sahibi olma ihtimalleri büyük ölçüde düşerken pek çok kişi de kampanya ve fırsatlar için gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında sıfır km otomobil kampanyaları için yoğun araştırmalar yapıyor. 

Son olarak büyük bir fırsat devlet bankası tarafından geldi. Devlete bağlı olarak hizmet veren kamu bankası Vakıfbank tarafından yapılmış olan duyuru kapsamında çok sayıda vatandaşın beklemekte olduğu haber geldi.

2021 yılının son diliminde gelen otomobil zamları sonrasında vatandaşlara müjdeli haber nihayet verildi. Fiat Egea modellerinde geçerli olmak üzere duyurusu yapılan kampanya kapsamında vatandaşlar otomobili satın alırken yarı ücretini ödeyecek, kalan kısmını ise devlet bankası finanse edecek.

VAKIFBANK 195 BİN TL FİAT EGEA KAMPANYASI

Vakıfbank tarafından hazırlanmış olan kampanya kapsamında vatandaşlar kendilerine taşıt kredisi adı altında sunulan kredi kampanyası ile 195 bin TL tutarında ödeme alacaklar. Piyasa fiyatı ortalama 390 bin TL'den başlayan otomobilin bir yarısını kendisi ödeyen vatandaşlar 190 bin TL tutarında kalan kısmını ise kredilendirerek kullanabilecekler.

Vakıfbank'ın sunmuş olduğu 195 bin TL tutarındaki taşıt kredisi ile satın aldıkları aracın yarı fiyatını kredilendirerek ödeyecekler. Vakıfbank tarafından sunulmuş olan 195 bin TL tutarındaki taşıt kredisinin detayları ise şu şekilde;

  • Kredi Tutarı: 195 Bin TL
  • Vade Süresi: 48 Ay
  • Faiz Oranı: %1,59
  • Tahsis Ücreti: 975,00 TL
  • Toplam Ödeme: 300 Bin 443,64 TL
  • Toplam Faiz: 104 Bin 468,64 TL
  • Banka Komisyonu: Yok
  • Yıllık Maliyet Oranı: %25,82
  • Teminat: Araç Rehini
  • Kefil Sayısı: Yok
  • Kredilendirme Oranı: %70

Bu kampanya olacak iş değil! Fiat Egea modellerine devlet bankasından destek geldi - Resim : 1

İlgili taşıt kredisi kampanyası 13 Kasım 2022 tarihi itibarıyla geçerli olurken oranlar ve tutarlarda değişiklik görülmesi muhtemeldir.

Etiketler: egea, taşıt kredisi