Bingo dönemi dedi ve tarih verdi! Ünlü astrologdan açıklama: Büyük olaylar geliyor: "Türkiye'nin istikbali değişecek"

Ünlü astrolog ve yazar Nuray Sayarı, Türkiye'nin geleceği ile ilgili çarpıcı tahminlerde bulundu. Evrim Akın'ın YouTube kanalında yayınlanan "Pijama Sohbetleri" programına konuk olan Sayarı, burçlar ve Merkür gerilemesi hakkında bilgiler verdi. Ancak asıl dikkat çeken kısmı, Türkiye için "bingo dönemi" olarak nitelendirdiği 20-28 Eylül tarihleri arasında yaşanacak olaylar oldu.

Bingo dönemi dedi ve tarih verdi! Ünlü astrologdan açıklama: Büyük olaylar geliyor:

Sayarı, Türkiye'nin bu tarihlerde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağını ve bütün dünyanın gözünün ülkemizin üzerinde olacağını söyledi. Astrolojik anlamda sır perdesinin aralanacağını belirten Sayarı, yer altından altın, petrol veya başka hazineler çıkabileceğini iddia etti. Sayarı, "Bir takım sandıklar ortaya çıkabilir. Hazineler çıkabilir. Astrolojik anlamda sır perdesi aralanacak.

20-28 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de çok bomba haberler duyacağız. Yerden altın mı fışkırır. Petrol mü fışkırır bilemiyorum. Ama bu tarihler arası Türkiye çok büyük bir zenginliğe girecek. Bütün dünyanın da gözü ülkemizin üzerinde olacak. Bu tarihler çok bingo bir dönem. Türkiye'nin istikbali bu tarihlerde değişiyor. Büyük bir dönüşüme ve değişime giriyoruz." dedi.

Türkiye'nin İstikbali Değişiyor

Sayarı'nın bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar Sayarı'nın tahminlerine inanırken, bazıları ise eleştiri ve alay konusu yaptı. Sayarı ise kendisine yöneltilen soru ve yorumlara cevap vermedi. Sayarı'nın tahminlerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ise zaman gösterecek.

Etiketler: astroloji, Nuray Sayarı